Glas Javnosti

DRAMA KOD GRADIŠKE: Bacio bombu na komšiju, pa odbija da se preda!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

U selu Turjak kod Gradiške gde se muškarac zabarakadirao u kuću, nakon sukoba s komšijom na kojeg je bacio ručnu bombu, koja se srećom nije aktivirala.

Nakon toga on se zaključao u porodičnu kuću, zajedno sa svojom majkom i policija već desetak sati pokušava da mirno reši situaciju i nagovori ga na predaju. Na terenu se nalaze jake policijske snage, kao i pregovarački tim MUP-a RS koji pokušava da razgovara sa osumnjičenim.

Portparol PU Gradiška Slobodanka Subotić kaže da je policiji juče oko 18 časova prijavljeno da je u mestu Turjak jedna osoba fizički napala komšiju, pri čemu je u ruci držao ručnu bombu.

-Na lice mesta upućeni su policijski službenici koji su potvrdili navode prijave. Utvrđeno je da je prvo verbalno, a potom i fizički nasrnuo na komšiju, da bi prema njemu bacio bombu koja se nije aktivirala. Potom je pobegao s lica mesta i zaključao se u porodičnu kuću, zajedno s majkom - rekla je Subotić.

Ona kaže da od tada policija pokušava da ubedi osumnjičenog da se preda, a na terenu je pregovarački tim MUP-a RS koji rukovodi pregovorima.

Nezvanično se saznaje da muškarac uopšte ne želi da razgovara s policijom...

(Izvor: Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR