Glas Javnosti

DRAMA BIVŠEG ASA PARTIZANA: Policija traga za nekadašnjim igračem crno-belih zbog pokušaja ubistva?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nikola Malbaša, jedan od tvoraca Partizanove istorijske noći u kojoj su crno-beli protiv Njukasla obezbedili plasman u Ligu šampiona, osumnjičen je za pokušaj ubistva i za njim policija traga.

Ovaj 43-godišnji nekadašnji fudbaler navodno je nožem pokušao da ubije 47-godišnjeg Igora Neškovića. On je 8. jula pronađen sa više ubodnih rana na telu, a pretpostavlja se da je do obračuna došlo zbog "neraščišćenih računa". Navodno, u automobilu u kom su se njih dvojica nalazila došlo je do rasprave, kada je Malbaša izvadio nož i zabio ga Neškoviću u stomak. Njega su pronašli prolaznici i pozvali hitnu pomoć koja je Neškovića odvezla u Urgentni centar, gde je i operisan i nalazi se, prema trenutnim informacijama, u stabilnom stanju.

Nikola Malbaša je u karijeri nastupao za Mladost iz Apatina, preko 100 utakmica je odigrao u Hajduku iz Kule iz kog je stigao u Partizan. Za crno-bele je odigrao 42 utakmice, a u istoriju kluba se upisao pogotkom protiv Đurgardena u kvalifikacijama za Ligu šampiona sa penala, dok je protiv Njukasla bio neprecizan.

Nastupao je još za Terek Grozni, atinski AEK, Koblenc, da bi karijeru okončao u Kini u dresu Šandonga.

 (Izvor: Srpski Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR