Glas Javnosti

DOŠAO U BEOGRAD DA PROSLAVI NOVU GODINU PA MUČKI UBIJEN: Monstrum ubio Miloša na prakingu, pa oteo devojku i pokušao da je siluje!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Početak 2019. godine obeležio je užasno ubistvo.

Miloš Stojanović (27), koji je upucan u glavu na Adi Huji prvog januara 2019 u jutarnjim satima, preminuo je 9 januara u Urgentnom centru KC Srbije od posledica ranjavanja.

Miloš je živeou Norveškoj i Beograd je došao da provede novogodišnje praznike. Nažalost, sačekala ga je smrt.

 Stojanovića je pištoljem u glavu upucao Aleksandar Relić (25) koji je s mesta zločina pobegao i nakon potere uhapšen je dva dana kasnije.

Metak kojim je Miloš pogođen, okrznuo je po grudima i devojku Mariju Đ. (21), koja je bila sa njim u kolima.

Relić je, nakon što je Milošu pucao u glavu, oteo devojku i odvezao je u motel, gde je, kako ona kaže, pokušao da je siluje, ali je odustao kada je video da je i ona ranjena.

Svedoci jezive pucnjave pozvali su Hitnu pomoć koja je brzo došla na lice mesta i ranjenog mladića prebacila u bolnicu, a Relić je za to vreme Mariju naterao da uđe s njim u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Marija je, kada je pronađena, policajcima ispričala da se, nakon što je Relić oteo, osvestila u nekom motelu, kao i da je on hteo da je siluje.

Ona je rekla da ju je Relić skinuo i tek tada video da ima ranu na grudima i odustao od namere.

Prema verziji koju je ispričala Marija Đ. on je tada tražio da ponovo krene sa njim, pa su opet seli u automobil.

- Odvezao me je na Čukaričku padinu i tu me ostavio - rekla je devojka koja je potom otišla do autobuske stanice i oko 14 sati ušla u autobus na liniji 54.

Ono što je za sada definitivno poznato, jeste da je vozač autobusa primetio da je devojka krvava i da joj je loše, pa je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Hitna pomoć je došla do stanice kod Sajma i ranjenu devojku prevezla u Urgentni centar.

Policija je nakon dvodnevne potere i velike akcije, napadača mladića pronašla i uhapsila. On se na saslušanju kod tužioca, branio ćutanjem. Relić je inače od ranije poznat policiji po prijavama za falsifikovanje isprava i teškim krađama.

Relić ima mnogo deblji dosije u inostranstvu. Naime, ovaj mladić je prošle godine hapšen u Švajcarskoj zbog provale koju je počinio sa grupom razbojnika.

Aleksandar Relić (26) osuđen je pred Višim sudom u Beogradu na osam godina i 10 meseci zbog ubistva.

Sestra i devojka slomljeni

Nakon izricanja presude njemu je ukinut pritvor u kojem je bio godinu i po dana, te mu je određena mera zabrane napuštanja stana, odnosno kućni pritvor.

- Miloš je trebalo da se vrati sa devojkom 16. januara prošle godine kući u Norvešku. Imao je i kartu kupljenu. A ne ovako... da stigne u kovčegu - potresnim glasom kaže njegova sestra Simona, koja ne samo što živi sa bolom i tugom, već je i ogorčena zbog presude od svega osam godina zbog ubistva brata 1. januara na Adi Huji.

- Miloš je bio divan, bio je najbolji. Izuzetak. Takav se samo jednom rodi. A ubijen je bez ikakvog razloga - u potresnoj ispovesti posle zločina je ispričala Marija, devojka koja je izbegla smrt

- Moja ljubav nikoga nije dirala. Taj muškarac je optužio Miloša da mu je uzeo nekakve ključeve od stana. Miloš mu je rekao "Kakvi ključevi, o čemu pričaš?" - priča Marija.

U trenutku napada Marija i Miloš nalazili su se na parkingu ispred jednog u lokala u kojem su proslavljali Novu godinu. Sve se dešavalo oko 7.15 sati, dok su sedeli u svom automobilu..

Prema Marijinim rečima, on se ovde nije zaustavio, već je otišao do svog automobila i iz njega izvadio oružje, koje je zatim potegao na njenog dečka.

- Taj se vratio po pištolj u auto, a zatim upucao Miloša bez ikakvog razloga - slomljena je Marija.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR