Glas Javnosti

DONETA PRESUDA ZA BRUTALNO UBISTVO U RESTORANU: Novopazarac osuđen na 13 godina!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Viši sud u Novom Pazaru osudio je danas Bajazida B. (27) iz ovog grada na 13 godina zatvora zbog ubistva Bejta Klića (51) u restoranu „Dar“ avgusta pretprošle godine.

Sud je našao da je Bajazid D. sa umišljajem i nebitno smanjene uračunljivosti ubio Krlića sa dva metka iz pištolja „bereta“ kalibra 7,65 milimimetara, od kojih jedan ispaljen dok je cev oružja bila prislonjena na grudi žrtve, piše "Blic".

Tokom ovog postupka odbrana osuđenog je je tvrdila je je Bajazid nevin, te da je pištolj opalio tokom međusobnog guranja i da je oroz povukao Krlić čiji DNK je nađen na obaraču.

 

Posle ovog zločina u Novom Pazaru se pričalo da je razlog sukoba koji je doveo do zločina zapravo podela novca ukradenog tokom jedne pljačke u Nemačkoj 2017.

Navodno, rođak ubijenog Bejta Krlića, koji je radio kao vozač vozila za transport novca, uspeo je da pobegne iz Minhena sa 1,1 milion evra. Kasnije je uhapšen prilikom pokušaja da uđe u Srbiju, i u Nemačkoj osuđen na pet godina zatvora, ali ukradeni novac nikada nije pronađen. U Novom Pazaru se pričalo da mu je u skrivanju plena pomogao Bajazidov blizak srodnik koga su Nemci osudili na četiri godine i četiri meseca zatvora.

Po istim pričama Bajazid B. i Bejt Krlić, pre nego što je došlo do sukoba, a zatim i ubistva, našli su se u novopazarskom restoranu da bi raspravljali oko ukradenog novca.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR