Glas Javnosti

DOLIJALI 'SRPSKI SPAJDERMENI': Ojadili stan lepe Dilete i fudbalera, pa UHAPŠENI nakon loše organizovane PLJAČKE (VIDEO, FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

"Srpski spajdermeni" su lopovi koji su ulazili u kuće i stanove poznatih i imućnih, uglavnom na teritoriji Milana i krali sve što im padne pod ruku.

Četiri osobe iz Srbije, među kojima je i jedan maloletnik, uhapšene su u Milanu zbog sumnje da su obijali stanove poznatih lličnosti i bogataša i odneli plen vredan više stotina hiljada evra. Na meti lopova našli su se i voditeljka Dileta Leota, influenserka Eleonora Inkardona i fudbaler Intera Ašraf Hakimi.

Oni se terete za nekoliko krađa u stanovima u centralnom delu Milana. Jednu pljačku snimile su kamere za video-nadzor. Zahvaljujući upravo tim snimcima, sva četvorica su identifikovana.

Na snimku nadzornih kamera u ulici San Nikolao vidi se kako su ovi "srpski spajdermeni" pljačkali, Dvojica lopova vrebaju momanat za akciju i tada jedan od njih penje se uz zid do terase na prvom spratu zgrade i kroz francuski prozor balkona ulazi u stan dok drugi čuva stražu.

Prvi od njih je uhapšen u Vićenci, posle pokušaja pljačke kuće lokalnog biznismena. Ubrzo su lisice na ruke stavljene još dvojici, a poslednji pljačkaš je pao u utorak. Policija je, posle hapšenja, zaplenila brojne skupocene satove, vredne torbe, dizajnersku odeću i oko 14.000 evra u kešu. Ipak, šteta za koju se terete meri se u stotinama hiljada evra.

Iz stana poznate voditeljke Leote, koja je poslednjih par godina zaštitno lice italijanskog fudbala i Serije A, banda pljačkaša je pokrala dragulje, satove "roleks" i dizajnerske torbe, ukupne vrednosti oko 150.000 evra. Isti provalnici upali su i u stanove fudbalera Hakimija, poznate tamošnje influenserke Eleonore Inkardone i drugih poznatih ličnosti.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR