Glas Javnosti

DOKTORU NASILNIKU SA VMA PRODUŽEN PRITVOR: Zbog teškog prebijanja supruge još 30 dana iza rešetaka

Hronika
Autor: Glas javnosti

Poznatom hirurgu sa Vojno-medicinske akademije Nikoli Ostojiću(49), koji se tereti za nasilje u porodici, odnosno da je u porodičnoj kući u Zemunu, pre nešto više od mesec dana, pretukao suprugu Ivanu O. (42), Treći osnovni sud u Beogradu danas je produžio pritvor za još 30 dana.


Ovu vest potvrdio je advokat Đorđe Kalanj, koji dodaje:

- Moj klijent do daljeg ostaje u pritvoru koji mu je sud odredio - kaže advokat. - Već početkom nedelje, u nastavku istrage vezano za ovaj slučaj koju vodi beogradsko Treće osnovno javno tužilaštvo, biće saslušana njegova supruga Ivana O., koja se oporavlja posle operacije ruke, kao i njen brat koji je došao po pozivu, posle  incidenta.


Pre njih, u Tužilaštvu je saslušana Ivanina prijateljica, koja je rekla da ne zna da je u braku doktora i njegove supruge bilo nasilja, ali da je on uvek delovao da je "uobražen" i "nadmen".

Ipak, ona je rekla i da joj je krajem januara, Ivana ispričala da je suprug, navodno, verbalno i fizički maltretira. O navodnom zlostavljanju i batinama svoje prijateljice svedokinja, kako tvrdi, ima samo neposredna, a ne i posredna saznanja. 

Pre ove svedokinje, saslušani su policajac koji je došao po pozivu u kuću bračnog para, kao i kućna pomoćnica. Ona je rekla da joj je bračni par delovao skladno i srećno, te da nikada nije čula njihovu svađu ili primetila bilo kakvo nasilje.

Inače, pošto je uhapšen, doktor je odbio da iznese odbranu u Tužilaštvu. U međuvremenu se, međutim predomislio i nakon što budu saslušani njegova supruga i njen brat, izjavu će dati i Nikola Ostojić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR