Glas Javnosti

DOKTORKA IZ OBRENOVCA U ŠOKU: Napao je nepoznat MUŠKARAC i pokušao OVO DA UKRADE od nje!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Doktorka Snežana Bogdanović još uvek se oporavlja od napada koji joj se dogodio pre oko nedelju dana u hodniku njene zgrade u naselju Staro igralište. Nepoznat muškarac pokušao je da joj otme ogrlicu, pri čemu joj je naneo telesne povrede.

Doktorka Snežana Bogdanović je 29. juna po povratku sa posla iz Doma zdravlja Obrenovac doživela veliku neprijatnost. U hodniku zgrade u kojoj živi u naselju Staro igralište, napao ju je muškrac koji je potom pokušao da je opljačka. Pobegao je tek kada se na vratima pojavila doktorkina ćerka, koja je čula uplašenu majku kako je doziva upomoć.

- Nisam primetila da me iko prati od doma zdravlja. Na stepeništu pri ulasku u zgradu se odjednom stvorio čovek od oko 40 godina. Izmakla sam se da ga propustim, jer je stepenište malo uže. Prošao je ispred mene, ušao u zgradu, počeo da se penje na prvi sprat, ja živim na drugom - priča dr Bogdanović za RTV Mag.

Napadač se, kako tvrdi, poput pantera ustremio na nju.

- U jednom trenutku se nasmejao, ima deformaciju donje usne, prepoznala bih ga u među milion ljudi. Odjednom se ustremio na mene kao panter. Osetila sam stravičan bol oko vrata jer mi je povukao i pokidao ogrlicu. Refleksno sam ga udarila telefonom u zglob, gde je najosetljivije, i on je pustio. Međutim, nastavio je da me napada. Vikala sam muža, on me nije čuo, čula me je ćerka. Rastegao je haljinu skroz do gelendera tražeći plen. Odustao je tek kada se ćerka pojavila na vratila - objašnjava ona.

Incident se dogodio usred bela dana, munjevitom brzinom.

- Živim ovde već 59 godina. Ovako nešto nisam doživela. Ti isti koji me sad dave na kućnim vratima zarad ogrlice, sutra će da dođu da im spasim život, što sam i radila svih ovih godina. Zadobila sam lakše povrede - krvne podlive na zadnjoj strani vrata i brojne ogrebotine, kao da me je životinja napadala. Bila sam u šoku i zapanjena nesvakidašnjom situacijom - zaključuje doktorka za pomenutu televiziju.

Slučaj je prijavljen policiji, a dr Bogdanović želi da apeluje na sve da budu oprezni, kako ne bi doživeli ovakvu neprijatnost.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR