Glas Javnosti

DOKTORI SE MUČE SA DEVOJČICOM (8) KOJA JE BILA ZAKLJUČANA U STANU: Dete u JAKO LOŠEM stanju posle pretrpljenog horora koje je trpelo godinama!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Devojčica (8) koju je Uroš Pašajlić (38) držao zaključanu u stanu u kadi trenutno se, prema nezvaničnim informacijama, nalazi u posebnom boksu u Tiršovoj gde ima danonoćnu negu.

Ona se nalazi u jako lošem stanju.

"Analize su joj ispod normale. Imuni sistem joj je jako loš. Dehidrirana je i neuhranjena. Postepeno joj se uvodi hrana, ne sme odjednom.
 Ona ima osam godina, a samo 10 kilograma. Premršava je za svoj uzrast. Ne može ni da stane na nogice. Zna da kaže svoje ime i prezime, traži čokoladu, ali sve to izgovara jako tiho. Pojedine reči i rečenice govori jako nerazumljivo ili ne zna uopšte da kaže", navodi izvor upućen u slučaj.

Hirurzi imaju problem jer devojčica čim vidi muškarca kreće da plače i da se brani. Psiholozi će raditi sa njom u narednom periodu."Viče, diže ruke kao da se brani. Drži se za stomak i neprestano plače čim joj priđe muška osoba. Psiholozi će u narednom periodu raditi sa njom, biće potrebno mnogo vremena da se devojčica oporavi. Najteže posledice koje će imati biće psihološke", dodaje izvor.

Urošu Pašajliću određen je pritvor od 30 dana, a on je uhapšen u utorak uveče. Njegova bivša supruga Nevena T. ga je prvo branila, a potom je promenila iskaz priznavši komšinici da ga se plaši. Njega je prijavila emotivna partnerka Ivana L. (45) koja je krvava došla u policijsku stanicu.


Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova
011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova
062304-560, od 19 do deset časova

Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Glas javnosti/Blic

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR