Glas Javnosti

DOKTOR NASILNIK! Ugledni lekar otišao na bolovanje, pa tukao suprugu: Bila sva modra, s oba oka zatvorena! PAKAO TRAJAO 27 DANA!

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Poznati doktor Nikola Ostojić (48) iz Beograda koji kao plastični hirurug radi na VMA i u jednoj privatnoj klinici, uhapšen je zbog sumnje da je pištoljem pretukao suprugu I. O. (42) i slomio joj četri rebra i ruku u njihovoj kući u Zemunu i to pred maloletnom decom!

Sva u modricama

Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i određeno mu je zadržavanje.

- Komšije bračnog para u sredu oko 17 sati čuli su buku i zapomaganje, pa su o tome obavestili policiju, koja je izašla na teren. Pripadnicima MUP Srbije koji su pozvonili na vrata porodičnog doma u Zemunu, otvorila je pretučena žena, koja je bila modra i oba oka su joj bila zatvorena - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Navodno ona je tada rekla "da je suprug nije tukao, već da su se samo verbalno posvađali". Policajci su tada insistirali da je odvedu kod lekara i tada su saznali jezive detalje porodičnog nasilja. Po navodima sagovornika, ugledni i poznati lekar koji radi na Vojnomedinskoj akademiji u Beogradu, u sredu je pretukao suprugu i to drškom od pištolja.

Udarci rukama i nogama

- Lekar je posle verbalne svađe pretukao suprugu, koju je navodno prvo rukama i nogama udarao po celom telu, da bi zatim otišao korak dalje i uzeo pištolj za kohji ima dozvolu. Nesrećna žena je zakukala da je ne ubije, a on je pomahnitao i počeo da je udara drškom pištolja i tako joj naneo teške povrede - kaže izvor iz istrage.


Žrtva je nakon prebijanja kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu.

- Lekari su konstatovali da I. O. ima teške povrede - četiri rebra su joj slomljena, nadlaktica, ima i hematome po telu. Izvor upoznat sa slučajem kaže da se nesrećna žena slomila i sve priznala inspektorima.

- Psihički i fizičko zlostavljanje traje 27 dana i jedva sam preživela! I to traje od početka januara, kada je uzeo bolovanje od mesec dana zbog oboljenja ruke. Krvavri mu koža i izgubio je osećaj u prstima - navodno je rekla I. O. koja je zaposlena u Ministrastvu odbrane Republike Srbije nakon hapšenja supruga i dodala:

- Tukao me je oklagijom, davio kablom, urinirao po meni i pretio da će me ubiti! Lisice na ruke stavljene su doktoru, a istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Bogata biografija

- Istraga će utvrditi kako je i zbog čega došlo do porodičnog nasilja. Ukoliko se dokaže da je lekar počinio krivično delo za koje se tereti preti mu kazna od dve do 10 godina zatvora - kaže izvor i dodaje:

- Prilikom pretresa kuće oduzeta su dva pištolja koja su u legalnom posedu, jedan je od doktora, dok je drugi navodno od njegovog brata.

Inače, N. O. se bavi plastičnom, rekontruktivnom i estetskom hirurgujom. Specijalizirao je pre 17 godina na VMA, a usavršavao se u Švarcarskoj. Autor je brojnih stručnih radova koji su publikovani u domaćim i stranim stručnim časopisima.

Nije delovao kao nasilnik

Meštani zemunskog naselja gde se dogodilo porodično nasilje kažu da su u sredu videli policiju i Hitnu pomoć.

- Čuli smo rotacije policije i Hitne pomoći, a tek kasnije smo saznali o čemu se radi. Iznenadili smo se da je doktor nasilnik jer nije delovao kao neko ko bi tukao ženu. Bili su pomalo nadmeni i nisu se družili ni sa kim iz kraja - kažu komšije i dodaju da ranije nisu čuli buku iz njihove kuće.

- Delovalo je kao da nemaju problema jer su uvek bili na nekom nivou, imaju vilu i voze dobre automobile.

Idila na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama uhapšeni doktor N. O. i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije, na kojima su zagrljeni i ništa nije slutilo da je njihov odnos loš kao i da bi bio spreman tako brutalno da je prebije. Pa su tako skoro svake nedelje objavljivali fotografije gde se provode u društvu, ili sa decom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR