Glas Javnosti

DOK GA ČEKAJU U SUP-u LEČIĆ SE ‘BRANI’ HUMOROM? Usred skandala glumac na Tviteru podelio komičnu fotografiju (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Popularni glumac Branislav Lečić koji danas u policiji daje izjavu u prisustvu javnog tužioca, povodom tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld da ju je 2012. godine silovao, ponovo se oglasio.

Lečić je u policiju pozvan na informativni razgovor u svojstvu građanina, kojem će moći da prisustvuje i advokat, ukoliko ga glumac angažuje, precizirala je portparol Višeg javnog tužilaštva Ivana Rakočević.

U prvom trenutkupošto ge je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, Lečić je odlučio da se ne oglašava pre nego što da izjavu Tužilaštvu, ali se predomislio i veoma je aktivan na svim društvenim mrežama.

Današnja objava na društvenoj mreži Tviter podelila je javnost, a lečić je objavio šaljivu fotografiju, aludirajući na to što su mu neke njegove kolege uskratile podršku, ne želeći da igraju u predstavama s njim.

Današnja fotografija je urađena u formi stripa i na njoj se nalazi poznati glumac. On postavlja pitanje: I šta sad? Dobija odgovor da će ga sada izbaciti iz svih serija i filmova.

Uporedio se sa Pepeom tvorom, koji je, kao što znamo, na putu da bude izbačen iz medija, zbog "seksizma".

Više javno tužilaštvo u saradnji sa policijom vodi predistražni postupak povodom navoda Danijele Štajnfeld da ju je glumac silovao, koji su izazvali veliku pažnju javnosti. Lečić još nije osumnjičenin niti je pod istragom.

Kada prukupi dovoljno dokaza, tužilac će odlučiti da li će pokrenuti istragu protiv Lečića i za koje krivično delo.

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR