Glas Javnosti

ĐENOVA KOBNA ZA SRBE! Iskasapljena prostitutka Gordana – BRUTALNO!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Serđo Truljo, zidar iz Đenove koji je na monstruozan način ubio srpsku prostitutku u ovom gradu tereti se za još nekoliko ubistava u Italiji.

Serđo Truljo, zidar koji je pre dve nedelje ubio i spalio srpsku prostitutku u Đenovi, mogao bi da bude odgovoran za još četiri zločina prostitutki u Liguriji, uključujući i mladu ženu poreklom iz Iglesijasa, ubijenu u Đenovi bušilicom.

On bi mogao biti ubica Nade Cele, sekretarice ubijene u svojoj kancelariji 6. maja 1996. godine, mlade žene koju je Truljo poznavao godinama. Na ovim istražnim hipotezama rade Kjavarijevo tužilaštvo i karabinjeri iz Đenove koji su nekoliko dana nakon zločina srpske prostitutke uhapsili i naterali zidara da prizna zločin. Tužiteljica Kjavari Margerita Ravera juče je imenovala stručnjake za vađenje DNK Serđa Trulja.

Ovo će se uporediti sa nalazima za pet drugih ubistava koja su ostala nekažnjena: ubistva žena, izvršena svirepo noževima ili tupim instrumentima, ubistvo Gordane Matić, srpske prostitutke koju je zidar izbo 27. oktobra, nakon što je pokušao da je siluje, a ona zapretila da će ga prijaviti. Zatim, tu je slučaj prostitutke Luiđije Boreli, poreklom iz Iglesijasa, 42 godine, udovice i majke dvoje dece, ubijene u Đenovi 5. septembra 1995. godine.

Ubica, nakon što ju je omamio, deset puta joj je zabio upaljenu bušilicu u grlo. Nekoliko meseci kasnije, električar iz Sasarija koji je godinama živeo u Đenovi dobio je obaveštenje o garanciji za ubistvo. Čovek, šokiran optužbom, ubio se skočivši sa vijadukta. Tek kasnije, zahvaljujući DNK testu, otkriveno je da je jadnom čoveku priča nepoznata.

Da li će isti DNK biti upotrebljen da se podmetne Trugljo koji je takođe osumnjičen za smrt Idemudija Blesinga, Nigerijca, koji je nestao u Sarzani 13. januara i pronađen u moru ispred La Specije mesec i po kasnije? DNK Truglja će se takođe uporediti sa nalazima zločina prostitutki Audije Vujuvić, pretučene i zadavljene u kontejnerskom depou u Santo Stefano Magri 11. maja i Nataše Feleti, izbodene nožem u Albengi 20. avgusta. Na kraju će se uporediti sa nalazima zločina Nade Cele.

Prema onome što su utvrdili đenovljanski karabinjeri, ubijeni sekretar i Trugljo su se poznavali. Kao dečak, zidar je proveo leto sa bakom i mlađim bratom u Alpepijani, malom gradu u zaleđu Kjavari, iz kojeg potiče porodica Cela. Njih dvoje su prisustvovali istoj kompaniji koja je pronađena na gradskom trgu. Serđo Trugljo, uz pomoć advokata Đanstefana Torigina, biće saslušan jutros u 10 sati od strane tužioca Ravere u zatvoru Chiavari. Njen DNK će biti poslat u Ris di Parma i Institutu pravne medicine u Đenovi.

Ovako je o serijskom ubici Serđu Trulji i likvidaciji srpske prostitutke Gordane Matić pisano davne 1999. godine, a vest je preneo portal ricerca.gelocal.it.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO IZ PODGORICE: GDE JE BRANO MIĆUNOVIĆ?

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR