Glas Javnosti

DIVLJI ZAPAD USRED ZEMUNA! Policija hicima u gume zaustavila BMW iz kog je pucano na patrolu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.J. (26) koji je, prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, svojim vozilom ugrozio život dvojici policajaca, a tokom potere namerno oštetio tri policijska vozila, saopšteno je večeras iz MUP-a.

Danas se oko 16 časova u Zemunu dogodila pucnjava, kada se vozač oglušio o naređenja policije. 

Patrola policije u Zemunu danas je u redovnoj kontroli na Batajničkom drumu pokušala da zaustavi D.J. (26), koji je dodao gas i počeo da beži. Tom prilikom kolima je krenuo da udari i policajca, piše Informer.
Policija je krenula u poteru za vozilom marke BMW iz kog je navodno bila otvorena vatra na patrolu interventne policije.

Počeo je da beži ka naselju Galenika. U poteru se uključuju dve interventne i nekoliko patrola iz Batajnice. Prilikom potere policajci su pokušali da mu naprave blokadu koju je on izbegao, ali su mu onda pucali u gume kako bi ih izbušili i zaustavili vozilo.

Begunac je nastavio da vozi na felnama. U Ulici Isidora Stojanovića je zaustavljen i uhapšen. U vozilu je nađena droga. U pitanju je ozbiljan prestupnik i izvršilac najtežih krivičnih dela koji je jednom prilikom pobegao i sa suđenja u Palati pravde.

Prilikom bežanja oštetio je dva džipa interventne. Za D. J. (26) je bila raspisana poternica zbog izdržavanja kazne.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR