Glas Javnosti

BAHATO DIVLJAO BEOGRADOM PA, PUŠTEN BEZ PRESUDE: Evo šta je posredi kad sud dosad 'NIJE IMAO' ovakav slučaj 

Hronika
Autor: Glas javnosti

Vozio brzinom od  206 km/h na deonici auto-puta gde je ograničenje 80 km/h i imao 1,10 promila alkohola u organizmu, a prekršajni sudija ga je oslobodio.

 Ovaj 22-godišnjeg vozač izvukao se bez presude iako ga je  u subotu ujutru u Beogradu zaustavio presretač saobraćajne policije.

Kako kažu u Prekršajnom sude u Beogradu vozač žalio na migrenu, te da je sudija udovoljila tom zahtevu, piše Telegraf.

- Jedan 22-godišnji vozač posle zadržavanja u policiji na trežnjenju doveden je u dežurnu službu Prekršajnog suda u Beogradu, gde je u prisustvu branioca zahtevao da bude saslušan drugi dan jer ima migrenu.

- U dosadašnjem postupanju Prekršajnog suda u Beogradu nismo imali ovakav slučaj - stoji u saoptenju Prekršajnog suda.

Vožnja pod dejstvom alkohola, prekoračenje brzine, nasilnička vožnja, vožnja pod zabranom, to su prekršaji koje je u prethodnom periodu u saobraćaju načinio taj vozač.

Reč je o mladiću za kog je utvrđeno da je na društvenim mrežama delio snimke kojima je promovisao nebezbedno ponašanje u saobraćaju.

Ppipadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, juče oko 5 časova, na delu auto-puta Šid-Beograd, na teritoriji Savskog Venca, su prilikom kontrole saobraćaja takozvanim „presretačem“ zaustavili vozača koji je vozio brzinom 206,1 kilometara na čas, na mestu gde je brzina ograničena na 80 kilometara na čas.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR