Glas Javnosti

DIREKTOR IZ KRALJEVA UDAVIO SE U IBRU: Uspeli da mu spasu petogodišnjeg sina!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ibar nažalost u svojim virovima i ove godine odnosi žrtve.

Telo Đorđa Baltića (37) iz Kraljeva, koji se u nedelju oko 18 časova utopio u reci Ibar na kraljevačkom keju, isplivalo je u ponedeljak oko 10 časova u blizini splavova na ovoj reci.

Telo je prvo ugledala radnica na jednom splavu i počela da vrišti, a potom su kajakaši obezbedili telo do dolaska vatrogasno-spasilačke jedinice kako ga voda ne bi odnela.

- Znali smo da se čovek u nedelju utopio i da je potraga za njim u toku. U prvi mah pomislila sam da neko pliva kraj splava, tako je izgledalo, a onda sam videla beživotno telo kako pluta. Ne mogu vam opisati kako sam se u tom trenutku osećala - kazala je radnica  a prenosi Kurir.

Prema potvrđenim informacijama, Đorđe Baltić je u nedelju na kupanje na reku pošao sa petogodišnjim sinom, a kada je u jednom trenutku nestao pod vodom i nije se više pojavljivao, grupa kupača koja se tu zatekla spasla je mališana i pokušala da pronađe Đorđa, ali bez uspeha. Ubrzo je pao mrak, a potraga za nestalim Đorđem odložena je za ponedeljak ujutru.

Đorđe je bio finansijski direktor kraljevačkog preduzeća „Putevi“ i bio je omiljen među radnicima.

- Nema toga što on ne bi učinio da pomogne radnicima i zbog toga su ga izuzetno cenili. Preduzeće dobro posluje, a deo finansijske dobiti koju ostvari deli zaposlenima. Otišao je jedan mlad život, čovek u punoj snazi, koji se bavio i sportom. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece, jedno od pet godina, a drugo od godinu i po dana. Velika je sreća što su se u momentu nesreće na mestu događaja zatekli kupači, koji su spasli dete, inače bi tragedija bila veća - rekao je prijatelj nastradalog za Kurir. Pokojni Baltić bavio se i američkim fudbalom, a od njega su se juče oprostili i iz kluba Kraljevske krune, čiji je bio igrač.

(Glas javnoasti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR