Glas Javnosti

DIJANI HRKALOVIĆ UKINUT KUĆNI PRITVOR: Specijalni sud doneo novu meru!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nekadašnjoj državnoj sekretarku Ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, ukinut je kućni pritvor u kome se nalazila, objavio je danas poral Nova.rs.

Kućni pritvor biće zamenjen merom zabrane napuštanja zemlje, prenosi portal sa suđenja Hrkalović koje je nastavljeno danas u Specijalnom sudu. 

Vladimir Đukanović, advokat Dijane Hrkalović, istakao je, nakon ukidanja kućnog pritvora njegovog branjenici, da će ona od sada morati svakog ponedeljka da se javlja u PU Voždovac.

„Zaista sam iznenađen, nisam ovo očekivao. Bilo mi je zaista neprimereno što je ovo i do sada trajalo. Dijana će morati da se javlja svakog ponedeljka u PU Voždovac, predaće pasoš. Naše pravo je da uvek tražimo ali zaista smo iznenađeni,nismo ovo očekivali“, rekao je advokat Đukanović.

Na pitanje medija šta očekuje da li će ministar Nebojša Stefanović i bivši direktor policije Vladimir Rebić biti pozvani kao svedoci, istakao je da on to ne može da zna, ali da se ta imena konstantno spominju i trebalo bi biti pozvani.

Podsetimo, Dijani Hrkalović se sudi za trgovinu uticajem. Ona je negirala krivično delo i tokom iznošenja odbrane istakla da je sve radila po nalogu tadašnjeg ministra MUP Nebojše Stefanovića.

Pored Hrkalovićeve, sudi se i Dejanu Milenkoviću i Miloradu Šušnjiću, bivšim šefovima MUP.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP