Glas Javnosti

DIJANA NEĆE UZETI PALAČINKU, IDE SA NAMA! Ovo su detalji hapšenja: Hrkalović iznenađena i uplašena kada je presrela policija

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dijana Hrkalovic (34), bivša sekretarka MUP, privedena je u trenutku kada je izlazila iz palačinkarnice i, prema pisanjima medija, delovala je iznenađeno i uplašeno.

Posle privođenja u lokal je ušao policajac i rekao da Dijana ovog puta neće uzeti svoju palačinku jer ide nazad u zatvor.

Informerovi reporteri razgovarali su sa radnicom palačinkarnice koja je ispričala da je Dijana Hrkalović i ranije bila redovna mušterija.

Uglavnom je naručivala preko aplikacije za dostavu i dobijala je palačinke na kućnu adresu. U večeri kad je uhapšena, telefonom je pozvala palačinkarnicu i rekla da će doći da pokupi porudžbinu. Koliko se sećam, tražila je palačinku sa "nutelom" i "plazmom". Posle desetak minuta videla sam da stoji ispred lokala, ali nisam više obraćala pažnju na nju zato što sam bila zauzeta pripremanjem njene palačinke - rekla je radnica palačinkarnice, koja je želela da ostane anonimna.

Ona je dodala da je baš u trenutku dok je pakovala porudžbinu Dijane Hrkalović u lokal ušao nepoznati muškarac.

On se predstavio kao dostavljač i rekao da Dijana neće doći po palačinku jer je uhapšena i da otkazuje porudžbinu. Mislim da je to bio policajac ispričala je ova radnica, prenosi Blic.
BONUS VIDEO: Šokantno uznemirujući intervju prof. dr Danice Grujičić...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR