Glas Javnosti

DIJANA HRKALOVIĆ SVEDOČILA NA SUDU: Častan je i sposoban! Niti je šta tražio od mene da uradim, ni da ne uradim

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, saslušana je danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal u sklopu istrage koja se vodi protiv načelnika PU Novi Sad Slobodana Malešića i ostalih osumnjičenih za zloupotrebe položaja i trgovinu uticajem.

Ona je pozvana  da se izjasni na navode tužilaštva da je Malešić uticao na nju da meru Nadzor i kontrola skine Dženanu Kujoviću, privatnom preduzetniku i vlasniku više privrednih društava iz Prijepolja, koji je takođe obuhvaćen istragom.


Malešićev branilac, advokat Veljko Delibašić, potvrdio je za Kurir da je bivša državna sekretarka danas saslušana kao svedok tužilaštva, preneo je Kurir.

- Dijana Hrkalović je svedočila danas. Bila je vrlo kategorična i precizna. Rekla je da poznaje Slobodana Malešića i da sve što zna o njemu jeste da je častan i sposoban policajac. Kategorično je, više puta odgovarajući na pitanja zamenika tužioca, izjavila da on nikada apsolutno od nje niti je tražio i zahtevao da nešto uradi, niti da ne uradi, čime je potvrdila i navode odbrane Slobodana Malešića - izjavio je za Kurir Malešićev branilac, advokat Veljko Delibašić.

Kako su mediji preneli, uhapšeni Slobodan Malešić, koga zbog borbe protiv kriminalaca zovu srpski Eliot Nes, sklonjen je iza rešetaka da ne bi obelodanio brojne dokaze koje poseduje protiv policajaca koji već godinama sede u policiji kao krtice organizovanih kriminalnih grupa i za to dobijaju ogromne pare.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR