Glas Javnosti

DIJANA HRKALOVIĆ SE UMEŠALA I U RAT STARLETA! Zbog nje SORAJI zabranjen ulazak u Srbiju i to na zahtev TIJANE AJFON?! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović, koja je održavala bliske kontakte sa pripadnicima "kavačkog klana" i, kako se osnovano sumnja, nameštala brojna ubistva za svoje prijatelje, umešala se i u rat starleta!

Hrkalovićeva je inicirala da se 2018. godine na "crnu listu" za ulazak u Srbiju stavi starleta Soraja Vučelić zbog, kako je navedeno, veza sa bezbednosno interesantnim osobama, pripadnicima neprijateljskog "škaljarskog klana", piše Objektiv.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

 
"Dijana Hrkalović je u to vreme vedrila u MUP i činila sve da smanji moć suprotstavljenog 'škaljarskog klana'. Na zahtev svoje bliske saradnice, starlete Tijane Maksimović poznatije kao Tijana Ajfon, tadašnja državna sekretarka je zabranila ulazak iz Crne Gore u Srbiju Soraji Vučelić. Nije tajna da se njih dve godinama ne podnose i da je Tijana Ajfon bila ljubomorna na bogatstvo kojim se hvalila Soraja", otkrivaju dobro obavešteni izvori.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tijana ajfon fun page (@tijana_ajfon_fun_page)

(Glas javnosti/Objektiv)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR