Glas Javnosti

DEVOJKA NASTRADALA NA KOPAONIKU JE ĆERKA UGLEDNOG DOKTORA: Bila među studentima generacije, volela avanture i putovanja (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Irena R. (35) koja je juče poginula na Kopaoniku kada su motorne sanke kojima je upravljao njen poznanik udarile u drvo, ćerka je uglednog novosadskog doktora.

Njen otac zaposlen je u DZ Novi Sad kao specijalista ginekologije i akušerstva, a u karijeri je radio u domovima zdravlja u Srpskoj Crnji i u Zrenjaninu, kao i u privatnoj praksi. On je veoma cenjen i ugledan lekar u svojoj oblasti.Porodica je rodom iz Drvara, u Novom Sadu važi za uglednu. Komšije iz Veternika koje žive u njihovoj ulici i dalje su u šoku.

- Ja sam još u šoku, Irena je bila tako lepa devojka, cela porodica je bila tako skladna, ovo je užas - rekla je jedna od komšinica, koja nije mogla da sakrije suze u očima Ostali samo odmahuju glavom, ne žele da se pomire sa činjenicom da nema njihove omiljene komšinice.Ispred kuće je sinoć bio parkiran veliki broj automobila, jer su rodbina i komšije dolazili da izjave saučešće porodici. Trenutno ispred kuće nema nikoga, ali je kapija otvorena.

Roletne su spuštene do pola i zavese se navučene na prozore.

- Veternik je kao selo, svi se ovde poznajemo i svi smo u ovom kvartu kao porodica, ovo što se dogodilo našim komšijama je strašno, ne smem ni da zamislim kako je majci i ocu dr Milošu - kaže komšija koji živi u blizini.Irena je završila Pravni fakultet u Novom Sadu, a potom master, nakon čega je upisala doktorske studije, inače bila je jedna od najboljih studentkinja.

Sudeći prema njenim objavama, bila je vedra devojka, uvek nasmejana, a volela je avanture i putovanja.


Podsetimo, osim Irene stradao je i njen novi poznanik, kog je upoznala to veče u kafiću na ski-stazi, Dragan V. (39) iz Aleksandrovca.


Njihova tela sasvim slučajno su pronašli spasioci iz Gorske službe, a Draganovo telo bilo je oko 20 metara od sanki.

Glas javnosti/Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR