Glas Javnosti

Probudila se: Devojčica iz Kule povređena u stravičnoj nesreći pitala za sestru

Hronika
Autor: Glas javnosti

Četrnaestogodišnja Milica S. iz Kule, koja je teško povređena u stravičnom sudaru, kada su joj poginule i sestra i najbolja drugarica, probudila se iz kome

Četrnaestogodišnja Milica S. iz Kule, koja je teško povređena u stravičnom sudaru, kada su joj poginule i sestra i najbolja drugarica, probudila se iz kome. Njena majka Dragana i očuh Zoran Šijak kažu da je odmah pitala za sestru, ali da joj nisu rekli šta se dogodilo.

“Milica je mnogo bolje sada i nije više u komi, rekli su nam preko telefona lekari sa Instituta. Čim je otvorila oči i postala svesna, prvo što je progovorila bilo je: “Gde je moja Marija?”. Ne znamo šta su joj rekli, samo znamo da nisu čemernu istinu. Milica još ne zna da više nema njene sestre Marije i najbolje drugarice Tanje, od koje se nije odvajala”, kaže Šijak.

Miličin očuh objašnjava da će njen oporavak dugo trajati jer, osim ozbiljne povrede vrata, ima i hematome na plućima i povredu ruke, prenose “Novosti”.

“Ti hematomi nisu veliki, ali moraju da se prate. Milica će da nosi kragnu dok joj ne zarastu povrede vrata”, kazao je očuh.

Majka i očuh povređene devojčice na strašnim su mukama jer su im iz bolnice saopštili da porodica mora da saopšti Milici da je u nesreći stradala njena sestra Marija, kao i drugarica Tatjana. Podsetimo, tragedija se dogodila u zoru 5. jula. Pored Miličine sestre po majci Marije F. (17) i njene najbolje drugarice Tatjane G. (15), poginula je i Božidarka Đ. (23). Sa Milicom u bolnicu je prevezen i Jovan V. (17), koji se i dalje nalazi na respiratoru.

(Izvor:Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR