Glas Javnosti

DETALJI UŽASA U MELENCIMA: Tela supružnika su pronađena u fazi RASPADANJA, svakodnevno su PILI ALKOHOL i svađali se!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon što je 7. oktobra na Pavliškom groblju u selu Melenci sahranjena Ivana A., čije je telo pronađeno pored tela supruga u kući gde su živeli, selom su počele da kruže priče o njihovoj smrti.

Njeno već poluraspadnuto telo, slučajno je otkrila majka, u kupatilu porodične kuće , kao i leš četrdesetdvogodišnjeg Dobrice A., njenog supruga  u sličnom stanju, za kojeg neki meštani tvrde da je iz Zemuna i da je u poslednje vreme, od kako su stupili u bračnu vezu, živeo sa Ivanom u Melencima.

- Ja sam tu treća kuća od njih, svašta se dešavalo. Ivana je često istrčavala na ulicu i zvala pomoć, nedavno je sva u bunilu izletela i vikala "ubiće me, pomozite ljudi" - priča komšija, uz napomenu da je i on čuo priču, da je Dobrica, najpre ubio Ivanu, a onda presudio sebi.

- Da su mnogo pili, to pouzdano znam, e sad da li su bili uživaoci narkotika, kako po selu priča, to ne znam i ne mogu pouzdano da tvrdim- priča žena srednjih godina iz iste ulice, koja još dodaje da su i danju i noći, svi prozori na Ivaninoj kući bili otvoreni i da se često čula vika i svađa.

Meštani potvrđuju da je Ivana iz prvog braka sa suprugom iz Elemira, imala dva sina, tinejdžerskog uzrasta, koji žive sa ocem u ovom selu i da ih je retko viđala,  od kako je napustila Elemir i vratila se u Melence, gde je radila kao trgovac u jednoj kineskoj prodavnici.

(Glas javnosti/Novosti.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR