Glas Javnosti

DETALJI UŽASA KOD LJIGA: Otac ubijenog Dragana (21) ispričao šta se dogodilo 'PRVO MU JE UDARILA ŠAMAR, PA ONDA UZELA NOŽ U RUKE...'!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U selu Cvetanovići kod Ljiga, trudnica M. M. (16) usmrtila je kuhinjskim nožem nevenčanog supruga Dragana Stankovića (21).

Policija je uhapsila M. M. (16) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

Otac ubijenog kaže da su se njih dvoje svađali i ranije.

- Živeli su ovde kod nas, bilo je svađa između njih dvoje, ali nije bilo opasno. Posle su se preselili i bilo im je lepo. Nismo ni znali da je ubijen, čuli smo da su se svađali - priča Draganov otac za "Blic" i dodaje:

- Prvo mu je udarila šamar, pa onda uzela nož u ruke i vikala "sad ću da te ubodem nožem". Neka sad robija, to je ubica. Odgajao sam sina 20 godina, a ona da mu oduzme život - kaže on

Zločin se dogodio u četvrtak oko 20 sati.

- Ne znamo šta su radili. Ona ga je ubola nožem. Bio je živ neko vreme, odveli su ga kod lekara, javili su da treba da ide za Valjevo. Kasnije su zvali da kažu da je preminuo. Danas je u policiji priznala da ga je ubila nožem - kaže za pomenuti portal sestra ubijenog Dragana.

 

Komšije kažu da je mladić bio živ po dolasku policije i Hitne pomoći, ali da je preminuo tri sata po prijemu u bolnicu, prenosi "Kurir".

- Njih dvoje su živeli sami kao podstanari. Kobne večeri je Dragan došao s posla, a žena ga je dočekala i spremila večeru. Jeli su i valjda su se za stolom posvađali. Čula se glasna vriska, cika, galama iz njihove kuće, ali nije nam to bilo čudno, jer se oni inače stalno svađaju - kaže komšija i dodaje:

- Ubrzo smo ugledali policiju, otišli su kod njih. Posle smo čuli šta se dogodilo. Strašno. Čuli smo da je devojka, koja je u trećem mesecu trudnoće, zarila Draganu nož u grudi, odnosno direktno u srce, a da je potom nož spakovala u fioku. Verovatno je mislila da će tako zavarti trag zločina, ali policija je odmah našla oružje, a na sečivu je bilo krvi.


Komšije kažu da je mladić bio živ po dolasku policije i Hitne pomoći, ali da je preminuo tri sata po prijemu u bolnicu.

- Navodno, sa mladim parom kobne večeri bio i jedan maloletni mladić, koji će biti ispitan kao svedok - kaže izvor i dodaje da je maloletnica priznala zločin policiji. Poznanici mladog para kažu da pretpostavljaju da je motiv zločina Draganova ljubomora, ali i narušeni porodični odnosi.

- Često su se svađali i Dragan je bio vidno ljubomoran, jer je tinejdžerka malo živahna i neposlušna, stalno joj je prebacivao da flertuje sa drugim muškarcima - kaže poznanik i dodaje da se roditelji osumnjičene M. M. nikako nisu slagali sa njenom ljubaavnom vezom.

- Kada je završila osnovnu školu zaljubila se u njega i bežala je nekoliko puta od kuće da bi bila s njim. Očajni roditelji su joj branili da se zabavlja s Draganom. Međutim, mislim da su na kraju prihvatili njihovu ljubav, pomirili su se sa sudbinom - kaže poznanik.

 

Kako dodaje svi su znali da je M. M. trduna, a i ona i Dragan su se radovali prinovi.

- Vidi joj se stomak. Baš tragedija velika, da se beba rodi u zatvoru, užas - kaže poznanik i doadje: - Ona nije nigde radila, dok je Dragan bio izvanredan momak koji se borio za život. Radio je za nadnicu i stalno se nudio da radi, kako bi mogao da plati sve račune i da im obezbedi koliko toliko normalan život.

Meštani sela nadomak Ljiga kažu da je ova tragedija nezapamćena.

- Draganova majka je van sebe, žena ne prepoznaje nikoga i stalno doziva sina, dok je suprug i Draganov stariji brat teše - kažu oni.

Porodica trudnice pre mesec dana imala je tragediju, jer je njihova starija ćerka ostala bez supruga, koji je bolovao od teške bolesti i preminuo. Ćerka i unučad su se vratila kod njih kući, a sad imaju trudnu mlađu ćerku koja je ubila partnera. 

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR