Glas Javnosti

Detalji tragičnog samoubistva: Ko je poznata doktorka koja se ubila u sred Beograda

Hronika
Autor: Glas javnosti

Popularna doktorka plastične hirurgije Violeta S.A koja je samoubistvom u svom stanu na Savskom vencu šokirala Beograd, pokrenula je inicijativu da se svim ženama u Srbiji - onkološkim pacijentima, omogući operacija rekonstrukcije dojki posle mastektomije i da ta intervencija. bude besplatna.  

Dr Violeta S. A. bila je  specijalista u oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije sa velikim iskustvom  Svojim radom i trudom dostigla je svetski uspeh.

Bila je vlasnica poznate specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju od 2000. godine i član mnogobrojih strukovnih udruženja, kako u Srbiji tako i širom sveta.

Nakon specijalizacije se usavršavala na mnogobrojnim svetskim klinikama, u Americi, Grčkoj, Rusiji, Italiji, Brazilu. Dobitnica je američke nagrade u oblasti lečenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture. Učesnik je mnogobrojnih evropskih i svetskih kongresa. Autor je preko 40 naučnih radova.

Lekar Violeta S. A. je bila ekspert je za operacije uvećanja grudi i estetske operacije lica, a osim toga vrši i operacije nosa, transfera masti i oblikovanja tela, zbog čega je bila popularna kod poznatih.

Žena je pronađena sa povredama koje su opasne po život i lekari se borili za njen život, ali je ona ubrzo preminula.

Nesrećna žena je ušla u kupatilo i zaključala se. U stanu su bili muž i sin. A kada dugo nije izlazila iz kupatila, razvalili su vrata i našli je na podu.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR