Glas Javnosti

DETALJI TRAGEDIJE U SELU KOD GRAČANICE: Uhapšen srpski policajac osumnjičen za ubistvo brata SUMNJA SE DA JE OVO MOTIV ZLOČINA

Hronika
Autor: Glas javnosti

U selu Donja Gušterica, nedaleko od Gračanice danas se dogodilo ubistvo za koje je osumnjičen pripadnik Kosovske policije, potvrđeno je iz KP medijima.

Ubistvo se dogodilo oko 15.00, odnosno tada je policiji prijavljena pucnjava.

- Odmah po dobijanju ove informacije na lice mesta su izašle sve relevantne policijske jedinice koje su naišle na lice bez znakova života - naveli su iz KP za dodajući da je medicinska ekipa konstatovala smrt muškarca.

Iz policije ujedno poručuju da su uhapsili osumnjičenog koji je zapravo pripadnik policije.
- Policijski istražitelji pokrenuli su istragu u saradnji sa PIK-om radi rasvetljavanja svih okolnosti u vezi sa slučajem - naznačili su iz KP.

Pojedini prištinski mediji koji izveštavaju o ubistvu u Donjoj Gušterici, pozivajući se na nezvanična saznanja, pišu da je policajac koji je pucao, srpske nacionalnosti, kao i da je ubio svog brata.

U međuvremenu je uhapšen policajac M. Š, koji se sumnjiči za ubistvo brata, te da je motiv najverovatnije nerešeni imovinski problem - prenosi Kosovo Sever portal pisanje Kosova Online.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR