Glas Javnosti

DETALJI TRAGEDIJE U LAZAREVCU: Devojčica koja se OBESILA U KUPATILU uvek je bila vesela i odlična u školi!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Kako komšije nesrećne porodice navode, potpuno im je nejasno zbog čega se sve desilo

Devojčica (12) obesila se u kupatilu u porodičnoj kući. Pronašao je njen otac koji je odmah poznavao Hitnu pomoć u nadi da če biti spasa, ali je ubrzo prijavljeno policiji da je maloletnica izvršila samoubistvo.

Lekari Hitne pomoći pokušali su reanimaciju na licu mesta, ali nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt.

Kako komšije nesrećne porodice navode, potpuno im je nejasno zbog čega se sve desilo, kada je devojcica odrastala u normalnoj porodici, a i uvek im je delovala veselo.

Sinoć kada smo saznali potpuno smo se svi potresli. Svaki dan prođe pored mog posla i uredno mi se javi i nasmeje. Meni je uvek bila preslatka jer je delovala jako veselo – priča jedna od komšinica i dodaje:

– Oni su jako fina porodica, njena majka radi u lokalu iznad mene i veoma smo bliske. Oni su ljudi u šoku, devojčica nikada nije davala znake depresije ili da je neko maltretira u školi i slično.

Prema rečima ostalih komšija, niko sada ne može da kaže šta se desilo sa devojčicom, ali im ne deluje kao neko ko bi potpao pod uticaj društvenih mreža ili bilo koje vrste zadirkivanja i nagovaranja.

Kako saznajemo, devojčica je odrastala u četvoročlanoj porodici koju svi u komšiluku karakterišu kao jako finu.

– Ne verujem da je bila maltretirana u školi jer bi to verovatno u nekom momentu prijavila roditeljima, a oni od sinoć ne mogu da se sastave jer nisu imali pojma da bi ovo mogla da uradi. Totalno su skrhani. Bila je jako slatka, nasmejana, uvek je pazila na svog mlađeg brata. Greota stvarno, očigledno uopšte ne poznajemo svoju decu sudeći po situacijama koje nam se u poslednje vreme dešavaju- govori njihova druga komšinica.

Podsetimo, devojčica je navodno donela stolicu i kanap u kupatilo i oduzela sebi život vešanjem. Na licu mesta nije pronađeno nikakvo oproštajno pismo.

– Uviđaj je odmah obavljen, a telo devojčice odneto na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je možda pre toga nešto konzumirala – kaže izvor iz istrage.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR