Glas Javnosti

DETALJI TRAGEDIJE U BATAJNICI: Čedomir čekao da Blaženka spusti glavu na jastuk, a onda joj zadao 2 udarca sekirom

Hronika
Autor: Glas javnosti

Blaženka J. (39) iz Batajnice ubijena je na spavanju sekirom i to jednim udarcem u glavu, a drugim u vrat.

U smrt ju je odveo suprug Čedomir J. (43) koji se nakon zločina popeo na sprat kuće i tu presudio sebi vešanjem. Policija je u kući našla krvavu sekiru i veću količinu lekova za smirenje, navodi Telegraf.

O životu bračnog para iz Batajnice komšije imaju samo reči hvale. Tvrde da nikada nisu čuli da su Blaženka i Čedomir posvađali.

- U petak sam ih videla. Sređivali su kuću. U subotu ih nije bilo ceo dan. Nažalost u subotu noć smo videli policiju i saznali za tragediju. U kući su bili sami. Ćerka (18) je bila na moru, a sin kod rođaka - kaže komšinica bračanog para.
Blaženka je prema nezvaničnim saznanjima medija mužu pre nekoliko dana saopštila da želi da se razvede od njega nakon što se Čedomir pre 15 dana vratio iz Nemačke gde radi. Po svemu sudeći muž je bio protiv ženine odluke i odlučio da joj presudi na spavanju

Policija je telo nesrećne žene, koja je bila zaposlena kao babica u Narodnom frontu, pronašla u krevetu u spavaćoj sobi. Imala je dve rane od sekire, jednu na glavi, a drugu na vratu. Po nalogu tužioca tela su prevezena na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Policija je u subotu oko 23 sata, podsetimo, pronašla tela bračnog para Čedomira i Blaženke J. Da se nešto sa njima događa otkrio je njihov kum jer se nisu javljali na telefon. On je pozvao 192, a inspektori su provalili u kuću jer su vrata bila zaključana preneo pink.rs

.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR