Glas Javnosti

DETALJI TRAGEDIJE KOD ZRENJANINA : Poznato zdravstveno stanje žene

Hronika
Autor: Glas javnosti

Majka (57) i njen sin (17) teško su povređeni kada ih je maloletnik (13) napao sekirom u selu Radojevo. Napadnuta majka je trenutno stabilnog opšteg stanja.

Kako je rekao PR Kliničkog centra Vojvodine, Siniša Knežević, pacijentkinja je primljena na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine preko Urgentnog centra zbog povrede glave.

- Nakon prijema u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sprovedena je adekvatna dijagnostika i primarni hirurški tretman. Pacijentkinja je stabilnog opšteg stanja hospitalizovana je na Klinici za neurohirurgiju gde se sprovodi dalji intenzivni konzervativni tretman i monitoring - rekao je Knežević


Podsetimo, mladić (17) zatečen je u Ulici Maršala Tita ispred broja 100 sa ubodnim ranama na stomaku. U kući je zatečena njegova majka sa povredama glave. 

- Njih je sekirom napao maloletnik (13) iz Radojeva. U Urgentni centar Zrenjaninske bolnice majci i sinu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život - kažu izvori.

Kako se nezvanično saznaje ocu maloletnog napadača (31) određeno je zadržavanje zbog krivičnog dela - zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta. Krivična prijava u redovnom postupku će biti podneta i protiv majke dečaka (32) , i to zbog krivičnog dela - zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta.

Glas javnosti/B06S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR