Glas Javnosti

DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD MLADENOVCA: Vozač autobusa video da se džip kreće neuobičajeno, pokušavao da ga izbegne! (VIDEO, FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Vozač autobusa koji je jutros povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca, još u toku vožnje primetio je da vozač džipa ne vozi uobičajeno i kako saznajemo, pokušavao je da ga izbegne, tako što se maksimalno sklonio uz desnu ivicu svoje trake.

U jednom trenutku ipak je došlo do sudara i to direktnog. U tom sudaru, vozač autobusa je povređen, a vozač automobila poginuo na licu mesta.

Neposredno po udesu, vozač autobusa je bio pri svesti.

Kako je prednji deo autobusa bio smrskan, on je pokušao da izađe kroz prozor.

Izašao kroz prozor i sručio se na zemlju

U tome je i uspeo, ali kada je izašao, samo se onesvestio i sručio na zemlju.

Prilikom tog pada zadobio je povredu kičme.


Povodom ove teške saobraćajne nesreće, jutros se oglasio i ministar policije Ivica Dačić, koji je izjavio za TV Pink da "postoje izgledi da je vozač sportskog automobila kriv za nesreću, kao i da je najverovatnije skrenuo u pogrešnu traku".
.
Podsetimo, teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros u 5.40 sati kod Mladenovca, na putu ka uključenju na autoput Beograd-Niš. U njoj je vozač džipa stradao na mestu, prilikom direktnog sudara.


(Foto: Printskrin RTS)

Prema poslednjim informacijama o stanju povređenih od oko 8.30 sati, u Urgentni centar je primljeno 37 osoba, ali kako novi pristižu, ovaj broj nije konačan. Deo povređenih je prevezen i na VMA.

Automobil je potpuno smrskan, vozač je stradao na licu mesta, na putu je srča na sve strane, nakon ovog direktnog sudara.


(Foto: Printskrin RTS)

Oglasila se "Lasta" povodom nesreće


Povodom saobraćajne nezgode na auto-putu Beograd-Niš kod Malog Požarevca u kojem je učestvovalo vozilo njihove kompanije koje obavlja prevoz putnika na relaciji Mladenovac-Beograd auto-putem sa polaskom u 05.25 h (linija 493) oglasila se i kompanija "Lasta"."Prema informacijama kojima raspolažemo, do saobraćajne nesreće je došlo tako što je putničko vozilo koje se kretalo u smeru Beograd-Mladenovac prešlo u suprotnu traku, i isto je udarilo u naše vozilo.

Tom prilikom je vozač putničkog vozila preminuo na licu mesta, a po informacijama sa lica mesta i datih od strane Ministarstva zdravlja RS povređeno je preko 30 putnika, 4 putnika su sa težim povredama.
 

(Foto: Instagram)

Navedenom prilikom je teže povređen i naš vozač autobusa, i isti je odvezen u Urgentni centar na dalje lečenje. Na lice mesta nesreće ispred naše kompanije došli su Izvršni direktor za saobraćaj i Izvršni direktor za tehničke poslove", piše u saopštenju.

Kompanija je izrazila saučešće porodici preminulog vozača automobila.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR