Glas Javnosti

DETALJI SUKOBA NA VELIKI PETAK: Maloletnici sedam puta zarili nož u mladića u Novom Pazaru

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon toga, D.A. je zadobio 7 ubodnih rana oštrim predmetom u predelu butina i hospitalizovan je na hiruškom odeljenju novopazarske Opšte bolnice. Nakon hiruške intervencije, njegovo stanje je stabilno.

Pripadnici interventne jedinice Novi Pazar priveli su maloletnika K.I. iz ovog grada, koji se sumnjiči da je učestvovao u tuči u kojoj je više ubodnih rana zadobio njegov sugrađanin D.A. (23).

- Do tuče je došlo nakon kraće svađe grupe maloletnika sa D.A. (23) koji je prema rečima očevidaca udario jednog maloletnika.  Nakon toga, D.A. je zadobio 7 ubodnih rana oštrim predmetom u predelu butina i hospitalizovan je na hiruškom odeljenju novopazarske Opšte bolnice. Nakon hiruške intervencije, njegovo stanje je stabilno - potvrdjeno je.


Brzom akcijom policije osumnjičeni maloletnik A.A. je odmah lišen slobode, dok se potraga za K.I. nastavila dok i on nije pronađen. Osumnjičeni K.I. i A.A. su saslušani u prostorijama Policijske uprave Novi Pazar i protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mere i radnje u skladu sa zakonom. Oštećeni D.A. je takođe saslušan na okolnosti učešća u sinošnjoj tuči.


Glas javnosti/ T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR