Glas Javnosti

Detalji saobraćajke kod Hipodroma: prešao na suprotnu stranu i izazvao jeziv udes

Hronika
Autor: Glas javnosti

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.10 sati na Čukarici kod Hipodroma poginuo je motociklista (30).

Naime, do nesreće je došlo kada je Đ. Đ. (26), koji je upravljao "opel korsom" prešao u kontra smer i naleteo na "reno megan" koji je vozio U. Đ. (28).

Na "reno megan" je zatim naleteo automobil "seat leon", kojim je upravljao D. M. (41), a nakon toga i motocikl marke "kavasaki", koji je vozio NN muškarac i on je na licu mesta preminuo od zadobijenih povreda.

U nesreći je povređeno pet osoba. Putnici iz "renoa" L. Đ. (4) i N. Đ. (6) prevezeni su u Urgentni centar, kao i vozač "opel korse" Đ. Đ. i putnik N. M. (25). U Urgentni centar je prevezena i NN devojka stara oko 30 godina koja je bila na motoru.

Ekipa Telegrafa na mestu nesreće zatekla je telo koje je bilo nasred puta, kao i automobile od kojih je jedan bio iščukan sa strane i prevrnute haoube, a drugi, oko 50 metara dalje, potpuno je uništen.

Saobraćaj je obustavljen u oba smera.
Prema nezvaničnim podacima Telegrafa sa lica mesta jednom od vozača putničkih automobila koji su učestvovali u nesreći izmereno je 1,20 promila alkohola u krvi. On je navodno prešao u suprotnu traku.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR