Glas Javnosti

DETALJI SA SUĐENJA BAHATOM VOZAČU KOJI JE VOZEĆI PIJAN I BEZ DOZVOLE UBIO DRUGA: 'Ništa mi sada ne znači i da ode u zatvor, MOG SINA NEMA'!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila ogodila na Bulevaru Nikole Tesle kod Naučno tehnološkog centra poginuo je  Srba Živković (20). Njegov drug Saša Blagojević (28) iz Niša priznao je "da je kriv" za ovu saobraćajnu nesreću.

Srba Živković (20)  bio je na mestu suvozača, a tragedija se dogodila na Bulevaru Nikole Tesle kod Naučno tehnološkog centra.

Živković je 1. novembra prošle godine pošto nije video kružni tok, skrenuo u desno, razvalio betonsku žardinjeru i bočnim delom udario u noseći stub zgrade "Niš auta". On se prema veštačenju kretao 108 kilometara na sat, iako je u zoni kružnog toka ograničenje 30 km/h.

 

- Odvezli smo dve drugarice kući i u povratku sam pogledao Srbu, a on je gledao u telefon. Pogledao sam prema putu i na sekundu sam video kružni tok i nekakvu belu tačku. Sledeće čega se sećam je da se budim zadihan u smrskanom automobilu.

Dozivao sam Srbu pored mene, stavljam mu ruku na srce da vidim da li je živ. Sav sam drhtao. Molio sam se za njegov život. I danas ne mogu da spavam, na terapiji sam - rekao je Živković.

 

On je na pitanje da li je Srba bio vezan odgovorio "da ne zna". Na sudu je rečeno da je Živković i ranije uhvaćen da vozi bez dozvole. Ovaj momak koji je svojom bahatošću oduzeo mladi život, izvinio se porodici žrtve i molio da mu oproste. On je rekao da je odmah zvao Srbinog brata kako bi javio ocu.

- Ne želim Sašu više da vidim u životu. Znam da je moj sin bio vezan. Ništa mi sada ne znači i da ode u zatvor, nije mi to nikakva satisfakcija jer mog sina nema - rekao je otac poginulog momka Miloš Živković na sudu, piše Kurir. 

Na sledećem ročištu svedočiće medicinski veštaci.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR