Glas Javnosti

DETALJI PUCNJAVE U PROKUPLJU: Pucao na bivšu ženu pa u sebe pištoljem koji pripada VOJNOM LICU!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Čitavo Prokuplje prošlog četvrtka potresao je događaj kada je Z.B. na sred ulice pucao na svoju nevenčanu suprugu I.R., a zatim upucao sebe pištoljem koji je pripadao osobi koja je preminula 2005. godine

Sve se to dogodilo u 6. 40 kada je I. R. krenula na posao, na samo dvadesetak metara od zgrade Policijske uprave u Prokuplju.

U ovom događaju, Z. B. je zbog prostrelne rane preminuo u niškom Kliničkom centru, a I. R. je zadobila teške telesne povrede. Ono što je sve najviše mučilo je otkud Z. B. pištolj, iako se znalo da on nikada nije voleo oružje.

- Zbog serijskog broja koji je imao pištolj, odmah se došlo do vlasnika, ali na žalost, on je preminuo još 2005. godine. Reč je o bivšem vojnom licu - kratko  je rečeno u Višem tužilaštvu u Prokuplju za "Kurir".

 

Ono što je najveća nepoznanica je zašto pištolj policija ranije nije oduzela, ili pronašla, a nema ga ni u ostavinskoj raspravi pokojnikovih naslednika.

Nezanično gradom kruže razne priče i postoje indicije da se zna ko je Z. B. dao pištolj, ali se to sve sada zatvorilo.

 

- Onda je odgovornost na policiji ili porodici koja nije prijavila da je pištolj nestao, ali u malim sredinama, začas se ispegla sve, posebno u ovoj Policijskoj upravi - komentariše situaciju osoba koja je bliska istražnim krugovima.

(Glas javosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR