Glas Javnosti

DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE NA KOSMETU: Srbin brata blizanca ubio u kući, otac od povreda umro u bolnici

Hronika
Autor: Glas javnosti

Poznati advokat iz Severne Mitrovice Milan Bigović i njegov sin ubijeni su jutros, a osumnjičeni za ubistvo, drugi sin advokata, je uhapšen.

Ubijeni sudija je bio razveden, a prema nezvaničnim saznanjima jedan sin je živeo kod oca, a drugi kod majke. Bigovići su u gradu poznati kao veoma ugledna porodica. Ubijenog Milana su sugrađani znali kao izvrsnog čoveka, koji je izlazio u suret svakome kome je mogao.

Prema prvim informacijama ubijeni su hladnim oružjem, odnosno nožem. Lekari u KBC u Severnoj Mitrovici pokušavali su da reanimiraju oca blizanaca, ali nisu uspeli. Inače, reč je o porodičnom sukobu. 

O teškoj tragediji obavešten je i dežurni tužilac, a lice koje je izvršilo ubistvo je uhapšeno. Bigović je u bolnicu primljen sa teškim povredama, bili su mu izbodeni želudac, jetra, pankreas i on je izdahnuo na operacionom stolu, dok je drugi blizanac na mestu ostao mtav.

Šta je bio konkretan uzrok teške porodične tragedije utvrdiće istraga. Za ubistvo je osumnjičen drugi advokatov sin blizanac, piše Informer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR