Glas Javnosti
posta

Detalji porodične tragedije kod Loznice: Komšije POZVALE POLICIJU čim su čuli JAUKE

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Tršiću kod Loznice danas oko 17 časova M. M. (45) je nakon svađe ubo nožem u leđa suprugu S. M. (47), a onda je napao i svog sina N. M. (20) i ranio ga nožem u rame. Žena je odmah prebačena u Opštu bolnicu u ovom gradu.

N.M. je u stabilnom je stanju, rekla je Dragana Mitrović, portparolka Opšte bolnice Loznica.

Pacijentkinji, koja ima 47 godina, urađena je takozvana torokalna drenaža, ona je stabilno i van životne je opasnosti. Do potpunog oporavka zadržana je na bolničkom lečenju.

Kako se saznaje, N.M. je, kako se sumnja, nožem u leđa ubo suprug M.M.(45), posle porodične svađe. Svađi je, navodno, prisustvovao i njihov dvadesetogodšnji sin.

U trenutku kada je svađa došla do usijanja i kada je suprug uzeo nož i krenuo na suprugu, mladić je pokušao da zaštiti majku, i tada je njega otac zakačio nožem u rame.

Pošto su se čuli jauci, reagovale su komšije, brzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći. Mladić je zbrinut u Hitnoj službi, bez potrebe za dalje bolničko lečenje, a njegov otac je uhapšen.

Oboje supružnika su, inače, zdravstveni radnici Opšte bolnice u Loznici. Ne zna se još tačan motiv porodične svađe i teškog fizičkog napada, ali se spominje da je uzrok, tobože, ljubomora. Istraga koja je odmah počela treba da odgovori na sva ta pitanja.

Nema podataka da je ranije u ovoj porodici, među supružnicima koji su u braku više od dve decenije, bilo sukoba.

(Glas javnosti/Novosti.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR