Glas Javnosti

DETALJI NESREĆE KOD TESLIĆA U KOJOJ SU POGINULE MAJKA I ĆERKA: Vozač audija voli brzu vožnju, a nema VOZAČKU DOZVOLU!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Prema najnovijim informacijama, mladić koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću kod Teslića u Republici Srpskoj u kojoj su poginule Svjetlana Livnjak (37), njena kćerka Dragana (19), a teško povređeni suprug Zoran Livnjak (45) i mlađa kći Sofija (4), Goran Bijelac (20) upravljao je automobilom "audi A6" bez vozačke dozvole.

Naime, Bijelcu je PU Doboj 26. juna oduzela vozačku dozvolu jer je "uhvaćen" u prebrzoj vožnji, čak 51 kilometar na sat preko ograničenja.

-Sredinom maja policija ga je sankcionisala jer je na mestu na kome je brzina ograničena na 50 km/h, vozio čak 101 km/h! Nakon toga vozačka dozvola mu je oduzeta na dva meseca i imao je zabranu upravljanja vozilom do 26. avgusta ove godine - tvrdi izvor.

On pojašnjava da to Bijelca nije sprečavalo da vozi, jer je i pre desetak kažnjen jer je vozio bez vozačke dozvole, koja je deponovana u PU Doboj.

Goran je još uvek na slobodi

Podsetimo, uviđajem je utvrđeno da je Bijelac skrivio stravičnu nesreću tako što je "audijem A6" prešao u levu saobraćajnu traku i direktno udario u "fijat mareu" u kojoj se vozila porodica Livnjak.

Bijelac nakon nesreće nije uhapšen, ali će tokom dana biti ispitan na okolnosti nesreće. Na teret mu se stavlja da je počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, za koje je zakonom zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora.

(Glas javnosti/Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR