Glas Javnosti

DETALJI KRVAVOG PIRA U RAKOVICI: Žena kuhinjskim nožem poznanika ubola u leđa

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osumnjičena A. A. koja je juče teško ranila S. B. (66) na Vidikovcu, a posle ranjavanja pobegla, je brzom reakcijom policije pronađena i uhapšena, i to nedaleko od stana u kom se napad dogodio. Povređenog muškarca Hitna pomoć je prevezla u Urgentni centar i smešten je na Intezivnu negu.

S. B. (66) kako se sumnja kuhinjskim nožem ubola u leđa prijateljica njegovog pokojnog sina, A. A. (39). Napad se dogodio juče oko 12 sati na Vidikovcu u Beogradu, nakon, kako komšije kažu, žučne svađe i lomljave po stanu povređenog muškarca.

Prema rečima komšija, S. B. živi sa bratom, jer su mu žena i sin umrli. Brat je juče izašao iz stana kada je A. A., koja je povremeno dolazila kod njih, ušla u stan.

- Dolazila je po alkohol i pomoć. Videlo se da ima problema ili sa drogom ili alkoholom. S. B. joj je pomagao kada je mogao, ali je ona u poslednje vreme postala nepodnošljiva - kaže komšija i dodaje da je juče video kada je A. A. došla, a da se ubrzo čula svađa.

- Tačnije, ona je urlala. Čulo se da S. B. pokušava da je smiri i izbaci, ali je ona počela da lomi stvari i baca ih kroz prozor. Cela zgrada je čula viku – ispričao je komšija, a preneo Kurir:

 

- S. B. je izašao i požalio se da ne može da je izbaci. Kada je ponovo ušao, ona ga je ubola nožem, koji ima dugačko sečivo.

Naš sagovornik dodaje da su stanari izašli da vide šta se dešava.

- Ona je pretila i svađala se sa svima. Kada je komšija sišao, kroz prozor je video S. B. Sedeo je na stolici i ubrzo pao. Videli smo da ona beži, ali bilo nam je bitnije da pomognemo komšiji - objašnjava potreseni čovek.

Obaveštena je i policija, koja je za kratko vreme pronašla osumnjičenu.

- Zatečena je nekoliko ulica dalje. Kada su joj policajci prišli bila je histerična i pružala je otpor, međutim brzo je savladana - rekao je izvor.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR