Glas Javnosti

DETALJI KRVAVOG PIRA U NOVOM SADU: Ovo je Strahinja (27), pevač koji je uboden direktno u srce u masovnoj tuči (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ispred jednog kafića u Spensu u Novom Sadu sinoć je izbila masovna tuča, a teško je povređen mladi pevač Strahinja Mrđan (27) iz Veternika. Strahinja je ranjen u obračunu koji se dogodio sinoć ispred ugostiteljkog objekta na Spensu.

U pitanju je Strahinja Mrđan koji je srpskoj javnosti poznat od 2013. godine.

- Strahinja je sinoć bio gost sa svojim društvom u lokalu. Za sada još nepoznata osoba nožem je mladom pevaču zadala ubod nožem u predelu srca. Policija je privela više osoba i rade na rasvetljavanju ovog slučaja - kaže izvor Kurira. 

Tuča je izbila ispred lokala, a povređen je još jedan mladić, koji je zadobio lakše povrede.

Strahinja je u srećnom braku od 2018. godine i ima malo dete, a njegova sestra je poznata manekenka koja se do skora bila u braku sa uspešnim igračem FK Crvena zvezda.

Inače, Strahinja se takmičio u poznatom šou programu 2013. godine, nakon čega je nastavio da peva po novosadskim lokalima.

Kako se saznaje iz Kliničkog centra Vojvodine, Strahinja koji je star 27 godina primljen je u Urgentni centar ove ustanove zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša.


- Posle kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuju se povreda srca i pluća, pa se hitno indikuje i operativno lečenje. U daljem toku nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smešten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana - kažu iz KCV. Inače, mladić peva u lokalnim klubovima, a navodno, kako pišu mediji, kafić u kom je došlo do incidenta je mesto gde se neretko okupljaju navijači.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR