Glas Javnosti

DETALJI HAPŠENJA PEDOFILA IZ SREMSKIH KARLOVACA: Dečaka je silovao ujak koji ga je odveo na kobnu 'zabavu'!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

A.P. (30) koji je danas uhapšen u Sremskim Karlovcima zbog sumnje da je silovao devetogodišnjeg dečaka na jednoj privatnoj zabavi, zapravo je ujak dečaka koji ga je na tu zabavu i odveo.

Prema nezvaničnim informacijama, A. P. (30) je kobne večeri odveo dečaka na jednu rođendansku proslavu u Sremskim Karlovcima, u naselju Čerat i vratio ga oko četiri sata ujutru kući.

-Roditelji su primetili da sa dečakom nešto nije u redu i odveli su ga kod lekara gde je pregledom utvrđeno da je silovan, posle čega je zadržan na lečenju. Razgovor sa dečakom je obavljen u prisustvu radnika Centra za socijalni rad i roditelja, ali budući da dete ima problema u govoru i da je nagluv, prošlo je određeno vreme dok se nisu složile kockice i utvrdilo da je osumnjičeni zapravo njegov ujak- kaže izvor upoznat sa slučajem.

U naselju Čerat i dalje u neverici pričaju o pomenutom događaju i ne mogu da veruju da je tako nešto zadesilo njihovog malog komšiju.

-Potpuno smo zatečeni i ne znamo ni šta da mislimo. Užasno je da se to dogodi bilo kome, a kamoli jednom detetu- komentarisali su žitelji naselja Čerat, uz napomenu da ne pamte da se ovako nešto u njihovom komšiluku do sada događalo.

Dečakov otac nije želeo da priča o ovom strašnom događaju odmahujući glavom u neverici.

-Još smo zbunjeni i zatečeni. Najbitnije je da se moj sin oseća dobro. Ne želim da pričam o slučaju dokle god policija ne uhapsi počinioca što se nadam da će biti uskoro- kratak je bio otac nesrećnog dečaka.

(Izvor: Nova)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR