Glas Javnosti

DETALJI GNUSNOG ZLOČINA U KOSOVSKOJ VITINI: Pucao ženi u usta, ubio sinove pa dokrajčio sebe zbog loših odnosa (VIDEO, FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

U užasnoj tragediji kod Kosovske Vitine u sredu uveče se dogodilo ubistvo kada je muškarac oduzeo život supruži i sinovima, a zatim izvršio samoubistvo.

Muškarac Fetah Zuka ubio je večeras celu svoju porodicu kod Kosovske Vitine, a zatim izvršio samoubistvo! On je prvo pucao supruzi Makfiri u usta,  a onda je ubio svoje sinove Arbera i Hamdiju.

Nakon izvršenog masakra, izvršio je samoubistvo u dvorištu porodične kuće. Navodno su živeli u Švajcarskoj, a na KiM su došli zbog praznika. Navodi se i da su supružnici već godinama u lošim odnosima.

Kosovska policija potvrdila je da se dogodilo oko 18 časova četvorostruko porodično ubistvo u Vitini i saopštila da je istraga u toku.

"Sumnja se da je F.Z. vatrenim oružjem lišila života suprugu M.Z. i njegovo dvoje dece, H.Z. i A.Z, a na kraju počinio samoubistvo. Policija i medicinske ekipe odmah su izašli na mesto nesreće, ali su mogli samo da potvrde smrt svih članova porodice. Prema nalogu tužioca njihova tela će biti poslata na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini", navedeno je u saopštenju.

 

 

U toku je policijska istraga porodičnog ubistva u Vitini.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR