Glas Javnosti

DESETAK OSOBA PROŠLO NA POLIGRAFU ZBOG LIKVIDIRANJA PORODICE ĐOKIĆ! Niko od meštana nije čuo pucnje, ubica imao pomagače

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jezivo ubistvo poodice Đokić kod Aleksinca šokiralo je celu Srbiju. Sada na videlo izlaze i novi detalji ovog montsruoznog zločina.

Nekoliko potencijalno osumnjičenih osoba za ubistvo Đokića, stravičnog zločina u Aleksincu, prošlo je poligraf, javljaju mediji.

U rasvetljavanje ubistva su uključeni svi policijski resursi, dodajući da se očekuje hapšenje ubica, dodajući da će danas će biti obavljena obdukcija, pa će se saznati uzrok smrti.

Juče je obavljeno veštačenje zapaljenog automobila i pronađen je jedan dokaz. Izvršioci su dobro poznavali teren i kretali su se u okolini kako bi uradili logistiku.

- Saslušano je desetak osoba, svi su prošli poligraf. Niko od građana koji žive u ataru sela Moravac i Tešice nije čuo pucnjavu. Videćemo šta će obdukcija pokazati. Pretpostavlja se da su ubice dobro natopile tela pre nego su ih zapalili, toliko goriva nije mogao samo jedan čovek da ponese - rekao je novinar Pink, Mladen Mijatović.

Podsetimo, spaljena tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca, Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), pronađena su prekjuče, šest dana od nestanka, u rupi u ataru sela Moravac, a desetak kilometara dalje u selu Tešica bio je njihov automobil "pasat", koji je takođe spaljen. 

- Smrt je nastupila u noći između nedelje i ponedeljka, između 00.24 i 2.05 sati, tj. kada je prvi i drugi put viđeno njihovo vozilo na delu asfaltnog puta u Moravcu. Put od Moravca do Tešica, dug oko osam kilometara, je loš, to je nasip na Južnoj Moravi, i vožnja je trebalo da traje oko pola sata... - rekao je Vladimir Rebić, direktor policije gostujući na TV Prva, a prenosi Kurir. 

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR