Glas Javnosti

DEČAK SVE PRIZNAO MAJCI: Ovo je prava istina o kidnapovanju dečaka u Karlovčiću!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Prava istina o slučaju koji je potresao Srbiju znaće se tek nakon saslušanja dečaka

Dečak V. J. (10), za koga se juče ujutro proneo glas da je nestao u Karlovčiću, nađen je oko 13.40 sati u napuštenoj kući u Deču. Iako je njegova majka tvrdila da je V. J. otet, a da su otmičari tražili novac da bi ga vratili, kasnije tokom dana potvrđeno je da otmice zapravo nije ni bilo, prenosi Objektiv.

 On je ujutro krenuo u prodavnicu biciklom, ali do nje nije stigao. Bicikl mu je pronađen na jednom mostiću u selu, a pored su bili tragovi automobilskih guma - ispričala je juče majka. Roditelji dečaka kasnije tokom dana tvrdili su da su se čuli sa njim telefonom.

- Tražili smo ga, krenuli smo i ka Beogradu, kada su nam javili da je nađen. Našao ga je naš porodični prijatelj. Kako nam je sin rekao, otela su ga dva muškarca, od kojih je jedan jako visok. Odveli su ga u napuštenu kuću, iz koje je uspeo da pobegne - tvrde roditelji ovog dečkića.

Ipak, šta se tačno dogodilo, biće razjašnjeno tek nakon razgovora sa dečakom.



Sa V. J. će, zbog njegovog uzrasta, u prisustvu roditelja razgovarati pripadnik policije posebno obučen za rad sa decom. Posle razgovora će sa sigurnošću biti utvrđeno da li je zaista reč o otmici. Kako je potvrđeno tokom jučerašnjeg dana, nestanak deteta prijavila je njegova majka. Prema prijavi, V. J. je u 9.30 sati otišao biciklom do prodavnice udaljene oko 300 metara od njihove kuće i nije se vratio.

Bicikl je pronađen ispred prodavnice. Majka je tvrdila i da dečak nije ranije nestajao, da nikakav problem nisu imali s njim, da je dobar đak.

Prema informacijama iz nadležne Policijske uprave Sremska Mitrovica, dečak je pronađen sat i po nakon što je primljena prijava o nestalom licu.

- Dečak je viđen u susednom selu, u istoj pećinačkoj opštini, i odmah je odveden prvoj patroli. Nepovređen je, utvrđujemo okolnosti kompletnog događaja. Nema indicija da je u pitanju bila otmica, ali nadležni organi rade na ispitivanju svih okolnosti. Istina je da je dečak umeo i ranije da odšeta - rečeno je u upravi.

O događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo. Informacija o nestanku V. J. objavljena je i na društvenim mrežama. U trenutku nestanka dečak je na sebi imao svetloplavu jaknu, sivu trenerku, čizmice i tamnoplavi ranac.

BONUS VIDEO: NE UMIREMO OD STAROSTI VEĆ NAS JEDU PARAZITI

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR