Glas Javnosti

DAR MAR U VALJEVSKOJ BOLNICI! Letele stolice, lekari u klinču, reagovala policija

Hronika
Autor: Glas javnosti

U prostorijama dečje hirurške ambulante valjevske bolnice desio se incident u kojem su učestvovala dvojica lekara.

Lekari su se fizički obračunali a medicinski tehničar pokušao je da zavađene razdvoji a na lice mesta stigla je i policija.

U ambulanti se nalazio dr A.K, kada je u nju došao njegov kolega dr S.Đ. koji ga je upitao „zašto je došao u njegovu smenu“, zatim šutnuo stolicu na kojoj je A.K. sedeo, pa mu prišao iza leđa i rukom mu zadao udarac u lice. Napadnuti lekar je zatim ustao i rukama za mantil uhvatio kolegu, posle čega su obojica pali na pod gde je došlo do razmene nekoliko udaraca – priča pouzdani izvor „Blica“.

Veću tuču sprečio je medicinski tehničar koji je iz ambulante čuo buku, utrčao u nju i uspeo da ih razdvoji, a ubrzo je na lice mesta stigla i alarmirana patrola policije. Obojici lekara konstatovane su lake telesne povrede, alkotestirani su i dok A.K. nije bio pod dejstvom alkohola, doktoru S.Đ. utvrđeno je prisustvo 1,16 promila alkohola u krvi.

Policija je, kako saznajemo, o slučaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo koje se izjasnilo da je u pitanju krivično delo nanošenja lakih telesnih povreda iz člana 121. Krivičnog zakona za koje se preduzima privatna tužba, te da se od obojice lekara uzmu iskazi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR