Glas Javnosti

DANIJELA ŠTAJNFELD PONOVO UZBURKALA JAVNOST: Glumica objasnila neke svoje postupke (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Mlada glumica Danijela Štajnfeld, koja je optužila kolegu Branislava Lečića za silovanje, oglasila se danas na internetu prenoseći objavu koja mnogo toga objašnjava.  

- Fascinantno je koliko će ljudi pre poverovati u teoriju zavere protiv silovatelja, nego u iskrenost reči žrtve... Zašto nije reagovala? Možda zbog toga, bagro - piše u objavi.

Štajnfeld je nedavno otišla u Više javno tužilaštvo i priznala da je Lečić moćnik iz srpske kinematografije koji ju je 2012. silovao, a čiji je identitet ona dugo skrivala od javnosti.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu navode da iskazi koje su glumci Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić dali, nisu dovoljni tužiocu za pokretanje istrage, te da se istražni postupak nastavlja.

Branislav Lečić koji je je saslušan u policiji krajem prošle nedelje i negirao je navode sve o silovanju, oglasio se račima:

- Sve je na Tužilaštvu i policiji, sve informacije možete dobiti tamo jer ja sam čovek koji poštuje zakon i čekam da zakon kaže svoje. To je jedina prava adresa i svaka priča će, posle objave tužilaštva, biti moguća sa medijima – rekao je Branislav Lečić juče za Pink.rs

- Ovo je ozbiljan slučaj i taj slučaj rešavaju institucije države kojoj ja pripadam i u koje imam poverenje. Zakon ove države mora da funkcioniše, da bude stariji od svakog čoveka, bio on predsednik ili najobičniji čovek, radnik ili ja, najobičniji glumac koji stoji ispred vas kao čovek koji je očigledno optužen. Prema tome, možete zakonski pitati sve one koji o tome odlučuju, a kada oni kažu svoje mišljenje ja vam stojim na raspolaganju – zaključio je Lečić.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR