Glas Javnosti

DA LI STE ČULI ZA “MALO KORLEONE” NA JUGU SRBIJE: Mina za raketni bacač, meci, pucnjava, ranjavanje, marihuana…

Hronika
Autor: Glas javnosti

Leskovačka policija uhapsila je dvadesetsedmogodišnjeg D.Lj. iz ovog grada jer su u kući i u vozilu koje koristi osumnjičeni pronašli minu za ručni raketni bacač i 92 metka različitog kalibra.

U saopštenju Policijske uprave Leskovac navodi se da je mladić uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu, prenosi Rešetka.

Prema saznanjima ovog portala, mina je pronađena u selu Ivanje nadomak Bojnika, u kući brata od ujaka braće Arizanovića, koji su odavno poznati policiji i kao žestoki momci od Medveđe do Leskovca. Inače, podseća Rešetka, selo Ivanje je već nekoliko godina na glasu kao “Malo Korleone”, po ugledu na selo iz poznatog filma “Kum”.

Ovo selo je pre mesec dana došlo u žižu javnosti kada je u njemu ranjen tridesetčetvorogodišnji muškarac. Pištolj iz kog je pucano na ugostiteljskom imanju Zorice Arsić bio je u vlasništvu ove žene, pokazala je istraga. Reč je o muškarcu koji je skoro izašao iz zatvora i pretio meštanima sela Ivanje da će da ih pobije jer su tužili dotičnu Zoricu Arsić što je blokirala opštinski put u ovom selu.

Starosedeoci tvrde već neko vreme da se u ovom zabitom selu dešavaju čudne stvari, da o tome obaveštavaju policiju, ali da retko ko od nadležnih dolazi da ispita sve njihove navode. Kako, takođe, saznaje Rešetka, u ataru ovog sela, nekoliko godina unazad, pronalaženo je više plantaža marihuane, a počinioci nikada nisu pronađeni.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR