Glas Javnosti

Priveden čuveni učitelj glume! Više učenica ga optužilo za silovanje!

Hronika
Autor:

Miroslav Mika Aleksić čuveni vlasnik škole glume večeras je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Poznata glumica Milena Radulović ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta. ujedno dodavši da nije jedina već da postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodelo.

- Ovo je monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umetnosti i religije čoveka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja - izjavila je Milena Radulović za "Blic".

Miroslav-Mika Aleksić je diplomirani reditelj, najdraži učitelj, pedagog kroz čiji su dramski studio prošli gotovo svi značajniji mladi srpski glumci. Kroz njegovu obuku je prošlo oko 3.000 kako je to voleo da kaže - malih ljudi koji su postali veliki glumci poput Nikole Koje, Viktora Savića, Borisa Milivojevića, Vuka Kostića, Mirke Vasiljević, Marije Bergam, Nikole Đurička, Mirjane Joković, Nade Macanković...

Vodio je Dramsku grupu Radio Beograda, a kasnije i dramski studio Stvar srca sa suprugom glumicom i profesorkom Biljanom Mašić. Kroz, grupu nisu prošli samo poznati glumci nego i doktori nauka, lekari, pravnici i svima je najvažnija odrednica onoga što rade bila upravo da nema discilinovanja duše.

(Glas javnosti/Blic)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR