Glas Javnosti

POKUŠALA I STANARIMA ZGRADE DA ZAPALI STAN! Komšije žene koja je ubila muža na Banovom brdu retko ga viđale napolju

Hronika
Autor: Glas javnosti

Stravično ubistvo dogodilo se u Beogradu, u Kijevskoj ulici na Banovom brdu, kada je Rada Jovanović (57) ubila je supruga Đorđa Jovanovića (74) tupim predmetom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili Radu Jovanović (1964) zbog sumnje da je izvršila ovo krivično delo.

Ona je u noći između 24. i 25. oktobra usmrtila sedamdesetčetvorogodišnjeg supruga u stanu u podrumu, gde su živeli.

Kako kažu komšije, čovek je retko izlazio iz stana, slabo se kretao, bio je bolestan i skoro savijen. Žena se svađala sa komšijama ponekad, bila je psihički nestabilna. Komšije ističu za "Novosti" da nisu ništa čule kobne večeri.

 

POZNATO KO SE UBIO U STRELJANI NA SAVSKOM VENCU: Pre pet godina desila se slična tragedija

POZNATO KO SE UBIO U STRELJANI NA SAVSKOM VENCU: Pre pet godina desila se slična tragedija

Rada S. Jovanović (57), koja je osumnjičena da je ubila svog muža Đorđa (74) na Čukarici, pre nekoliko meseci pokušala je da zapali komšijin stan, saznaje Objektiv.

Uhvatili smo je ispred vrata komšije kad je palila vatru. Na sreću smo je videli na vreme. Stalno smo se plašili da će sve da nas zapali, da ćemo svi da izgorimo. Često je toliko lupala po zgradi da se sve treslo – ispričala je jedna od komšinica za Objektiv.

Potresena žena dodaje da je Radu videla jutro nakon ubistva.

- Išla je nešto da baci u kontejner. Nisam ni posumnjala da je počinila stravičan zločin. Ona jeste psihički poremećena žena, a njen muž Đorđe je retko izlazio iz stana, samo nekoliko puta godišnje i tokom leta. Jedva je išao, bio je baš bolestan. Koristio je letvu kako bi mogao da hoda koliko je bio pogrbljen – kazala je Radina komšinica.

Ističe da je čula kad je policajac pričao lekaru koji je došao na licu mesta da je stan u kome je izvršeno ubistvo bilo puno stakla i krvi.

TRAGEDIJA KOD APATINA: Muškarac (26) UBIO druga (34), pa se RAZNEO BOMBOM!

TRAGEDIJA KOD APATINA: Muškarac (26) UBIO druga (34), pa se RAZNEO BOMBOM!

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR