Glas Javnosti

Crvena zvezda se oglasila o nesreći kod Stare Pazove: Evo šta se zapravo desilo

Hronika
Autor: Glas javnosti

Iz kluba posebno ističu da nije došlo do bilo kakve saobraćajne nesreće

Klub "Crvena zvezda" oglasio se nakon vesti da je autobus istoimenog džudo kluba sleteo sa kolovoza kod Stare Pazove, te su do detalja opisali kako je došlo do incidenta.


"Prilikom povratka sa takmičenja "Turnir velika Vojvodine" u Novom Sadu, nakon što su iz autobusa Džudo kluba Crvena zvezda izašli takmičari iz naših sekcija iz Stare i Nove Pazove, klubski autobus sa članovia kluba iz Beograda nastavio je putovanje ka Beogradu. Autobusom je upravljao profesionalni vozač autobusa koji je pogrešio skretanje ka Beogradu na petlji autoputa kod Stare Pazove - navode u klubu:


- U pokušaju da okrene autobus na putu, zadnjim točkovima je sišao sa kolovoza na ravnu travnatu površinu pored puta. Zbog proklizavanja tih točkova nije mogao da se vrati na put pa su džudisti iz autobusa imali lakši trening u smislu guranja autobusa. Kako kažu, zvezdini šampioni su to uradili sa smehom i lakoćom tako da su posle par minuta nastavili put ka Beogradu, a iz kluba posebno ističu da nije došlo do bilo kakve saobraćajne nesreće.

Glas javnosti/T02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR