Glas Javnosti

CRNOGORKA TEGOM UBILA MUŠKARCA NA SLAVIJI: 'Iz stana se čuli udarci, galama, kao da neko baca stolice i nameštaj'

Hronika
Autor: Glas Javnosti

U Deligradskoj ulici 20 u centru Beograda ubijen je juče Aleksandar Obradović (51) u stanu na sedmom spratu zgrade, a kako se sumnja smrtonosne povrede, udarajući ga tegom po glavi, nanela mu je crnogorska državljanka Sanja Radojičić (27), koju je policija uhapsila.

Prema prvim informacijama, ubistvu je prethodila žestoka tuča u kojoj su korišćeni razni predmeti, a u stanu su pronađeni tragovi narkotika i opijata.

-Osumnjičena nije bila u stanju da detaljno opiše svoj odnos sa žrtvom i njihov odnos, da li su bili u emotivnoj vezi. Prema njenoj tvrdnji, posvađali su, a navodno je Obradović udario nju prvi. Ona mu je, kako je izjavila, samo uzvratila, braneći se. Uzela je neki teg za vežbanje, mase kilogram, dva, pet i udarila ga po glavi - saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Koliko su ti navodi tačni, biće poznato na saslušanju pred dežurnim zamenikom višeg javnog tužioca, kada bi Sanja Radojičić trebalo da ispriča šta se zapravo desilo. Pored toga očekuje se i obdukcija, a nalaz veštaka će pokazati čime je Aleksandar Obradović tačno ubijen i koji udarac je bio smrtonostan.

Stanari višespratnice u centru prestonice juče su bili u šoku posle zločina na sedmom spratu njihove zgrade.

-Ubijenog ne poznajemo, kao ni devojku koju su izveli iz zgrade. On je tu živeo kao podstanar, ne znamo ni gde je ni šta radio, i nismo ga nešto često viđali. Ti stanovi na višim spratovima mali su i mahom u njima žive podstanari - kažu stanari zgrade u Deligradskoj 20.

Većinu njih juče ujutro je probudila upravo buka koja je dopirala iz stana u kome je živeo Obradović.

-Oko sedam sati iz stana na sedmom spratu dopirala je galama, a zatim su se čuli udarci, kao kada neko baca stolice, nameštaj. Ta dreka i lupanje trajali su nekih 20-tak, minuta, pola sata i onda je odjednom sve utihnulo. Sledeće što smo čuli je bilo zavijanje sirena, policije, Hitne pomoći, vatrogasaca. Videli smo kako izvode crnu, lepuškastu devojku. Bila je izbezumljena... - navode stanari.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP