Glas Javnosti

CRNOGORCI PRESLIŠAVALI TRI SATA: Ponovo saslušani Belivuk i Miljković, OVAKO su se branili

Hronika
Autor: Glas javnosti

Po zamolnici crnogorskog tužilaštva, danas su u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu ponovo saslušani Veljko Belivuk, Marko Miljković i Nebojša Janković.

Crnogorski tužioci su došli u Beograd kako bi dopunili ranije ispitivanje započeto 1. decembra prošle godine kada su Belivuk, Janković i Miljković negriali krivična dela za koja se terete, te izneli svoju odbranu, tvrdeći da u vreme tih ubistava nisu ni bili na teritoriji Crne Gore i da nemaju nikakva saznanja u vezi sa ubistvima za koja ih tereti crnogorsko tužilaštvo.

Osim toga, Belivuku, MIljkoviću, Jankoviću i Ratku Živkoviću crnogorsko tužilaštvo na teret im stavlja krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo. Belivuk se tereti kao organizator, a ostali kao članovi.

Belivuk, Miljković i Janković su negirali izvršenje krivičnih dela i objasnili da tada nisu bili na teritoriji Crne Gore, da su na teritoriju Crne Gore ušli legalno i tako su se i vratili u Srbiju, prenose Novosti.

OInače, oni su u Beogradu optuženi za pet brutalnih ubistava, preprodaju droge, otmice, držanje i nošenje oružja i čekaju da im se zakaže početak suđenja. Protiv Belivuka i Miljkovića tužilaštvo za organizovani kriminal vodi još tri istrage - za teško ubistvo Nikole Mitića, za teško ubistvo Gorana Mihajlovića i zbog pranja para.

BONUS VIDEO: FUDBALSKE ZVEZDE U RUKAMA SRPKINJE





SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR