Glas Javnosti

CRNI DŽIP KAUBOJSKI UPAO U MOJU KUĆU – Radiša Pavlović

Hronika
Autor: Glas javnosti

Crni džip je kaubojski upao u moje dvorište i kuću, a policija odbija da mi saopšti ime lica koje je to uradilo, kaže za Glas javnosti predsednik Udruženja za istinu i pravdu o bebama Radiša Pavlović.

Pavlović navodi da je crni džip beogradskih registracija juče upao u dvorište njegove kuće u Dubravi oko 30 - 45 minuta pošto je on izašao.

– Došao je nepoznat čovek na moja vrata, u moju porodicu, oni su u tom momentu ručali. Bez kucanja je ušao na moja vrata, kaubojski, stao tamo gde je porodica ručala, bilo je tu i ljudi sa strane. Složio je neku priču, kada je izašao rekao je da je džip uzeo na rent a kar, pošto ga je moj sin pitao i za džip i za ostalo. Rekao je da mu je otac iz Slovenije, majka iz okoline Užica, ne znam šta je tražio. Počeo je da priča i meša jezike – navodi Pavlović ono što su mu ukućani ispričali da se dešavalo.

Dodaje da mu je žao što nije bio kod kuće kada se to desilo. Bio je u Kragujevcu.

– Ovde, osim mene, žive moja supruga, sin, snaja i tri unuka. Prijavio sam slučaj policijskoj upravi. Moja supruga je zapisala registarski broj vozila. Ne bih ni prijavljivao, da taj čovek nije najavio da će ponovo doći. Mene je tražio. Osim toga, moja supruga je prethodne večeri primetila nedaleko od kuće isti džip koji je palio i gasio svetla - kaže Pavlović.

Ukazuje da je muškarac koji je ulazio u njihovu kuću lagao da vozilo nije njegovo.  

– Tražim i tražiću od policije ime i prezime tog lica, kao i njegov broj telefona. Imam na to pravo, on mi je upao u kuću. Oni su navodno njega našli noćas, nisu hteli da preduzmu mere odmah, a to se desilo juče oko pola tri popodne. Da li policija ne ume, ne zna, neće, ili zajedno sa nekima rade, ne znam. Navodno je taj čovek tražio po selu pintera da mu pravi burad i navodno je iz Požege, a kupio je auto u Beogradu. Policija je sinoć bila kod mene kući i razgovarala sa suprugom, a nije ni uzela zvanično izjavu od moje žene – priča Pavlović. 

Sve to što se dogodilo, kako ističe, uplašilo je i uznemirilo njegove unuke, a dodatnu zabrinutost stvara i činjenica da se njegovoj porodici nešto slično ranije već dogodilo. Ne veruje, kaže, policiji, a insistiraće i dalje na tome da dobije podatke o osobi koja je upala u njegovo dvorište i kuću.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Pravda u 18.01.2023 23:40:48 h
     0 
Kako radiš, tako ti se vraća! I oni sto te drže, shvatili šta si i ko si. Ti si obični psihic, svi znaju da imaš šifru!